Főoldal » Hírek, KPop » J.Y.Park – Halftime ~ Jön a 10. album ~ [FRISSÍTVE videóval!]

J.Y.Park – Halftime ~ Jön a 10. album ~ [FRISSÍTVE videóval!]

jy-park_1377686538_af_org

J.Y.Park a napokban bejelentette, a jövő hónapban újra visszatér a színpadra és a zenei életbe, vadonatúj 10. nagylemezével. Az utóbbi időben főleg producerként tevékenykedő és nagy sikereket elérő J.Y.P egy év és négy hónap kihagyás után hallat újra magáról. Az új korong a Halftime címet viseli, amely mint egy utalás arra, hogy elérkezett élete úgy mond feléhez, reflektálva arra, miket ért már el énekesként-producerként a múltban és, hogy mi mindenre készül még a jövőben.

Egyelőre annyi bizonyos, hogy az album jövő hónapban jelenik majd meg, de még előtte két új dal is kikerül a korongról: Love Turned Out to be the Best szeptember 2-án és  I’ve Partied Enough szeptember 9-én.

[Frissítés – 2013. 08. 30]

Az album témájához illően újabb teaser fotó került napvilágra, amely az öregedő J.Y.P-t ábrázolja.

jy-park_1377821531_af_org

[Frissítés – 2013. 09. 02]

Még mielőtt megjelenne az új videoklip, JYP kiadott egy teaser videót, illetve megjelent a beígért első dal is az új albumról, amely a Love is the best címet viseli, ahogyan azt már fentebb is olvashattátok, illetve meg is hallgathatjátok.

[Frissítés – 2013. 09. 09]

Az előzetesen beígért dalok közül a mai nappal megjelent a második is és ezzel egy időben J.Y.Park kiadta új albumát is. A korong már a tizedik a sorban és akárcsak a címe, ez is érdekes szimbolikát hordoz magában: a lemez ugyanis a Halftime címet viseli és ahogyan azt már fentebb is olvashattátok és ahogyan az a mai megjelent videóból is kiderül, az énekes életének egy fordulópontjához érkezett, amikor is visszatekint a múltra, bemutatja mennyi döntést kellett hozni, ahhoz hogy eljusson odáig, ahol most tart, valamint azt is, hogy még mennyi minden vár rá élete második felében.

Tags: ,

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB