Főoldal » Hírek, KPop » Itt az új, össz-NCT album, a projekt összes tagjával és csapatával… és persze egy friss klippel!

Itt az új, össz-NCT album, a projekt összes tagjával és csapatával… és persze egy friss klippel!

Annak idején az SM Entertainment projektjének, az NCT-nek az egyik első komolyabb kiadványa az NCT 2018 név alatt megjelent album, az Empathy volt, amin az összes akkori NCT tag és al-csapat szerepelt. Most pedig, két évvel később ezt folytatják egy újabb hasonló vállalkozással: a név ezúttal természetesen NCT 2020 lett és a már az előző kiadványon is szereplő három csapat (NCT U, NCT Dream és persze az NCT 127) mellé ezúttal becsatlakozik a tavaly indult kínai WayV is… valamint két új arc, Shotaro és Sungcha, akik majd később debütálnak egy újabb al-csapatban (és Shotaro nevéből ítélve nem lenne meglepő, ha Kína után ezúttal Japán lenne majd a célpont).

A nagyszabású kiadvány két részre lett bontva, a Resonance Pt. 1 ma jelent meg és 13 számot tartalmaz (melyek közül egy, a kiemelt dal, a Make a Wish (Birthday Song) angol verziója csak a digitális kiadáson szerepel), a Resonance Pt. 2 pedig egy későbbi időpontban jelenik majd meg. A Make A Wish természetesen kapott egy extra-látványos videót is, azonban korábban már két másik dalhoz is kijött egy-egy egyszerűbb videó, szóval most mindhármat összegyűjtöttük a poszt végére:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB