Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » Insanity Injection – Kyoka bandája végre feléled! [Frissítve, videóval!]

Insanity Injection – Kyoka bandája végre feléled! [Frissítve, videóval!]

insanity injection 2015-12

Ha valaki követi az egykori Aliene Ma’riage énekes, Kyoka ténykedéseit, az bizonyára nem szívbajos: hol ilyen-olyan zenekarokba kezd bele, amikből aztán kb. soha nem lesz semmi, vagy csak pár koncertet adnak, vagy éppen arról olvashat, hogy milyen aggasztó betegsége van. Ezúttal hál’ istennek abszolút pozitív dologról számolhatunk be: úgy tűnik, hogy a tavaly tavasz óta csak névben létező Insanity Injection nevű banda most végre elstartolt – nem is akárhogy! Egy izgis visszaszámlálás után kiderült minden részlet az új formációról.

insanity injection 2015-12 kyokaAz énekesi poszton ugyebár Kyokát találjuk, aki korábban a kultikus Aliene Ma’riage után megfordult az ex-Key Party kiadós tagokból álló Deflina Ma’riage-ban, illetve a Chaos Systemben is. A vokálokban ezúttal Chaos segíti, akivel a Pink-Tribal nevű session bandában is együtt dolgozott már, most pedig a glamscure-ban hallatja hangját.

A gitárokat egyrészt egy Gaga nevű emberke kezeli (róla nem sokat tudni, az Edogawa Paradoxban zenélt előzőleg, más néven), másrészt Makoto, aki Kyoka oldalán a Chaos Systemben, a Pink-Tribalban és a kérészéletű DROSERA OBLAAT projectben is feltűnt. A basszeros, Hideaki úgyszintén egykori Pink-Tribal tag, amellett pedig egy sokkal nagyobb renoméjú visual kei csapat, a DAS:VASSER sorait erősítette.

A zenekarnak egyébként nincs állandó dobosa (legalábbis egyelőre), így stúdiófelvételeknél, klipforgatásnál és élőben Taji segíti őket, aki amúgy a legendás goth-rock banda, az AUTO-MOD jelenlegi ütőse.

Az illusztris társaság végül szenteste hozta nyilvánosságra az első koncertjeivel kapcsolatos híreket, na meg első kiadványuk bejelentését: az Insanity Injection bemutatkozó kislemeze február 17-én lát napvilágot, ADVENT OF SLAUGHTER címmel. Az anyag kétféle változatban is megjelenik majd: az ún. “GORE edition” CD-ből (3 szám) és DVD-ből (videoklip), a “CARNAGE edition” pedig csak CD-ből (5 szám) áll. Utóbbi verzió érdekessége, hogy a bónuszdalok közül az egyik Aliene Ma’riage, a másik meg DAS:VASSER feldolgozás. A pontos tracklista:

insanity injection advent coverCD
01. B.R.N
02. 9rue1 au5ocracy
03. FRAGMENTS
04. BURST -Injected- (bonus)
05. Dainimohousha -Injected- (bonus)

bonus DVD
01. B.R.N (videoklip)

FRISSÍTÉS: Most már kinn van a teljes videoklip, és nos… pont olyan fura és beteg, mint amire számítani lehetett!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB