Főoldal » Hírek, KPop » Ingyenes (!?) SHINee és Red Velvet koncert Prágában…. jövő pénteken!?

Ingyenes (!?) SHINee és Red Velvet koncert Prágában…. jövő pénteken!?

Az oké, hogy a KPop koncerteknél szokás a viszonylag utolsó pillanatos bejelentés (emlékezzünk csak az év eleji Block B turnéra például), de most minden eddig rekordot sikerült túlszárnyalni, ugyanis november 26-án, azaz tegnapelőtt jelentették, hogy december 4-én, azaz jövő pénteken (!) egy fantáziadúsan KPop Concert In Prague néven futó eseményen fellép Prágában a SHINee és a Red Velvet. Ez azonban közelsem az egyetlen furcsaság a koncerttel kapcsolatban, mert ott van még az is, hogy az esemény… ingyenes. Ellenben a helyszín (Sportovni Hala Kralovka – így néz ki belülről) limitált kapacitása miatt előregisztrációhoz kötött és a jelentkezők közül sorsolják ki, hogy ki vehet részt a koncerten. Nem igazán értitek az egészet? Én sem.

Ráadásul kb. nulla infó van az esemény hátteréről, viszont a szervezésileg teljességgel értelmezhetetlen húzás mögött a világ talán legnagyobb koncertszervező cége, a Live Nation, pontosabban annak cseh részlege áll. Regisztrálni szombat du. 3-ig lehet, a nyertesekkel pedig az azt követő napokban veszik fel a kapcsolatot (a jegy névre szól és nem átruházható). Alább az angol nyelvű bejelentés, ha pedig valaki a nevetségesen rövid határidő és a körülmények ellenére eljutna a koncertre, az majd meséljen, hogy milyen volt.

facebook esemény / regisztráció

PRAHA – SPORTOVNÍ HALA KRÁLOVKA – Nad Královskou oborou 51, Praha 7, Česká republika, PSČ 170 00 GPS: 14.41631990E 50.10133910N

Admission to the event is free, but due to the limited capacity of the hall, the lucky winners will draw lots on the basis of pre-registration.

Registration for tickets http://www.kpopprague2015.com/
Friday November 27th 2015 3:00p.m CET to Sunday. November 29th 3:00p.m. CET

Ticket winner draw: Sunday, November 29th 8:00p.m.

Winner getting comfirmation e-mail – Monday, November 30th by 03:00p.m.

Registration of the winners on the basis of the certified e-mail and the accompanying code will run from Monday, November 30, 2015, 15:00 pm to Wednesday, 2 December, 2015 till 15.00.

Winners will NOT be able to claim their prizes after the the term.

Tickets will be personalized with the name and surname. Tickets are not transferable. At the entrance to the concert hall will be required id – identity documents. Without authentication, identical to the name on the ticket loses ticket validity.

kpopprague2015

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB