Főoldal » Hírek, KPop » Hyuna és Dawn végre visszatért! Külön-külön, de egy napon, PSY aktív közreműködésével!

Hyuna és Dawn végre visszatért! Külön-külön, de egy napon, PSY aktív közreműködésével!

A tavalyi év egyik legnagyobb visszhangot keltő K-Pop botránya volt amikor a rajongóknál a gyufát már amúgy is sok alkalommal kihúzó Cube Entertainment kirúgta a csúcskategóriás szólóénekesnőjét Hyuna-t és a Pentagon tag E’Dawn-t, amikor kiderült, hogy egy ideje összejöttek és erről nem szóltak a cégvezetésnek… A rajongók többsége persze a két énekes pártján állt, így nagy öröm fogadta a hírt, amikor áprilisban kiderült, hogy mindkettejüket leszerződtette (a YG-t pont a legjobbkor, a botrányaik kirobbanása előtt otthagyó) PSY friss ügynöksége, a P-Nation. Most pedig, simán lehet, hogy amolyan Cube-nak szóló fricskaként, mindketten egy napon debütálnak az új cég alatti első szólókiadványaikkal!

Hyuna Flower Shower címen hozott ki egy friss dalt, amit PSY írt neki és ami pont olyan, mint amilyet a Hyuna + PSY kombótól várnánk: dögös, dívás, de közben azért láthatóan és hallhatóan nincs túl komolyan véve az egész.

E’Dawn pedig, immár simán csak Dawn néven a Money című dallal debütált, aminek a szövegírói és zeneszerzői munkájában PSY és mások mellett ő is részt vett. Ez nem egy laza, bulizós dalocska, mint Hyuna visszatérése, hanem egy lassabb, ballada felé hajló popdal, középpontban Dawn hol mélyebb tónusú, hol pedig magasabb hangjával.

A P-Nation egyébként nagyon jó érzékkel gyűjti össze a tehetséges szóló előadókat, ugyebár náluk kötött ki Jessi is, szóval a két új klip alatt bónuszként találtok még egy közös, még áprilisban készült képet is négyükről.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB