Főoldal » Hírek » Home Made Asia – első adás + folytatódó tagkeresés

Home Made Asia – első adás + folytatódó tagkeresés

homemadeasia_logo2Nemrég, még az oldal újraindulása előtt egyszer már írtunk a Home Made Asia néven futó kezdeményezésről, ami a tervek szerint egy hazai ázsiai pop cover csapat lesz, amit egy online reality show szerűség keretében szeretnének összeállítani a szervezők. Azóta voltak fejlemények, így a szervezők kérésére tesszük közzé az alábbi felhívást.

Home Made Asia – On Air

Nemrég elindult a Home Made Asia nevű kezdeményezés, amely nem csak egy hazai ázsiai pop-zenével foglalkozó tribute és cover banda, hanem egy minden hónapban megjelenő valóságshow is, melyen belül számos ázsiai vonatkozású rendezvény, kulturális és sok egyéb ázsiai vonatkozású téma előkerül, persze mindez szórakoztató formában. A közeljövőben megismerhetitek hogyan zajlott az válogató, kik a táncos és énekes jelöltek, ki milyen feladatot kapott és milyen dalokkal jelenik meg először a banda?
A toborzásnak ugyanakkor nincs vége, hiszen a banda jelenleg is keres énekes tagot, aki tudásával, tehetségével részt tud venni a banda életében, illetve ha valaki tehetséges valamiben, ami köthető Ázsiához (tánc, nyelvtudás, origami, cosplay stb.), annak lehetősége van megmutatni tudását a műsoron belül. A részleteket a facebook oldalunkon találjátok, az első adásunkat pedig itt tudjátok megnézni, de a szerkesztők ebben a hónapban még egy újabb adással is meglepnek majd minket.
Szóljon belőletek is Ázsia hangja!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB