Főoldal » Cikkek, Japán, JRock / Visual kei, Rock » Hivatalos: feloszlott a SUG!

Hivatalos: feloszlott a SUG!

Mikor a SuG bejelentette, hogy szeptembertől szünetre megy, olyan üzenetek láttak napvilágot a srácoktól, amik tényleg nem sejtettek semmi jót a jövővel kapcsolatban, a csapat további terveit illetően. Majd, Takeru bejelentése sem hagyott sok esélyt a rajongók számára, hogy valaha újra együtt látják a kedvenc zenészeiket, egy színpadon.

Persze megmaradt a reménye annak, hogy talán egyszer, ismét visszatérnek, hiszen volt már egy hosszabb szünet a csapat pályafutásának történetében.

Mikor Takeru letörölte magát minden média felületről (twitter, instagram), az újabb érvágás volt a rajongók számára. De most már hivatalos lett a hír: a SuG végleg feloszlott.

2017. december 20-án jelent meg a bejelentés az interneten, aktívan megmaradt (ex)-tagok média felületein, illetve a csapat hivatalos fórumain.

Ami biztosnak látszik, hogy Shinpei-t a bratbax-ban láthatjuk majd beugró dobosként és segítőként az elkövetkező időszakban. Chiyu folytatja vagy inkább jobban beleveti magát a Gremlins-zel való fellépésekbe, és lemezgyártásba.
Masato pedig, igen aktívan posztol még mindig twitter felületén.

A szomorúság ellenére is, reméljük s kívánjuk nekik a legjobbakat, a további terveiket illetően.

Ha valaki kíváncsi a bratbax-ra, itt egy kis ízelítő:

Tags: , ,

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB