Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » hide – posztumusz újdonság decemberben [Frissítve, videóval!]

hide – posztumusz újdonság decemberben [Frissítve, videóval!]

hide profile

Szinte nem telik el év úgy, hogy valamiért elő nem húznák a tragikusan hirtelen elhunyt hide nevét a kiadók, hogy újabb bőrt húzzanak le a gitárosról – na meg hogy további zsetonokat csalogassanak ki a rajongók pénztárcáiból. A fárasztó tribute albumos dömping után most érdekesebb ötlettel álltak elő: hide idén ünnepelné ötvenedik születésnapját, így az alkalomhoz illően előástak egy kiadatlan, befejezetlen dalt az archívumok mélyéről!

Az eleddig soha nem hallott szerzemény a Co GAL címet viseli és december 10-én (három nappal hide szülinapja előtt) fog megjelenni egy spéci ötvenedik évfordulós album keretében. A számot a gitáros-énekes egykori zenésztársa, I.N.A találta meg: még a Ja,Zoo album munkálatai közben született a téma, azonban hide váratlan halála miatt befejezetlen maradt, egészen máig. Külön érdekesség (vagy borzalom, kinek mi), hogy mivel ugyebár erősen hiányos az eredeti felvétel, főként vocaloiddal egészítették ki az éneksávokat.

A lemez egyébként kétféle változatban jelenik majd meg: limitált CD+DVD és regular CD. Előbbi verzió különlegessége, hogy hozzácsapták még az eredeti Co GAL demót is, hide befejezetlen vokáljával. A limitált bónusz DVD a főlemez dalainak klipjét tartalmazza, illetve valamiféle rejtélyes extra videót is. Az alábbiakban láthatjátok a tracklistát (random poén: a címadó dalt kivéve az összes többi hivatalosan “bonus track”-ként van feltüntetve), illetve a borítót:

hide co gal coverCD
01. Co GAL
02. Junk Story
03. In Motion
04. TELL ME (hide with Spread Beaver)
05. HURRY GO ROUND
06. ever free
07. Pink Spider
08. ROCKET DIVE
09. GOOD BYE
10. Hi-Ho
11. Beauty & Stupid
12. MISERY
13. TELL ME
14. DICE
15. 50% & 50%
16. EYES LOVE YOU
17. Co GAL (demo) [limited bonus]

FRISSÍTÉS: Már bele lehet nézni az “új” dal klipjébe – nem is rossz!

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB