Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » Grieva – új dobos, kislemezdömping és mini album! [Frissítve, videóval!]

Grieva – új dobos, kislemezdömping és mini album! [Frissítve, videóval!]

grieva band fake-2015

Jó szokásához híven a Grieva megint csak kb. fél évre előre bejelentette a várható kiadványait. Előtte azonban egy plusz örömhír: a banda megtalálta új állandó dobosát, Yuugo személyében (az előző ütős, Rui, még novemberben lépett ki). Ma volt első koncertje teljes jogú tagként, a fellépés azonban nem csak azért volt jelentős – természetesen a már emlegetett megjelenésekről van szó.

Egyrészt a zenekar három új kislemezzel is jelentkezik április 29-én, bár ez kicsit csalókán hangzik önmagában, tudniillik mindegyik CD-n csak egy-egy új dal lesz, plusz intro. A lemezek/számok címei: Zetsubou no asa, Ayatsuri ningen és Fake. Lentebb már meg is nézhettek egy hangulatos ízelítő egyveleget mindhárom nóta klipjéből, illetve a borítókat is láthatjátok.

Az újdonságok sora viszont itt még nem ér véget, ugyanis egy mini albumot is bejelentettek. Erről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy július 1-jén kerül majd a boltok polcaira, Mousou shugisha no haitoku címmel.

grieva_1504fake grieva_1504ayatsuri grieva_1504zetsubo

2015.04.29
01.絶望ノ朝 (zetsubo no asa)
01.操リ人間 (ayatsuri ningen)
01.Fake

Frissítés (ápr 28): Miközben a fenti kislemezek megjelenése már itt van a nyakunkon, szépen lassan elkezdtek csordogálni az infók a közelgő mini-albumról is… egyelőre a tracklista és a borító került nyilvánosságra, valamint az, hogy a dalok a tudathasadás témáját járják körbe, de reméljük hamarosan érkezik majd egy kis zenés kedvcsináló is!

Grieva_mosoMousou shugisha no haitoku.
2015.07.01
01. Type [Tsuya] (SE)
02. Jiko seishin satsugai suishinkai
03. Mousou shugisha no haitoku
04. Art play
05. Yume de au kijo ga sakujo dekimasen.
06. Misshitsu 104-goushitsu~kurai heya ni boku to kimi~
07.『furan』

FRISSÍTÉS: Holnap meg is jelenik végre a mini, ebből az alkalomból pedig igazi video-áradatot zúdított a nyakunkba a kiadó: belenézhettek a kiadványhoz készült két videoklipbe (valószínűleg a teljes változatok majd egy esetleges jövőbeli gyűjteményes DVD-n lesznek, ahogy legutóbb is), illetve a banda novemberi nagykoncertjének kedvcsinálójába!

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB