Főoldal » Hírek, KPop » GOT7: Flight Log: Arrival – A 3 részes album széria lezárása jön, misztikus előzetessel! [Frissítve az MV-vel]

GOT7: Flight Log: Arrival – A 3 részes album széria lezárása jön, misztikus előzetessel! [Frissítve az MV-vel]

Március 13-án fog megjelenni a GOT7 legújab albuma a Flight Log: Arrival. A lemez a tavaly márciusban megkezdett Departure majd szeptemberben folytatott Turbulance albumok folytatásaként, a Flight Log lezárása lehet, címéből ítélve. Az albumhoz egyelőre csak egy hosszabb előzetest kaptunk, mely a korábbi misztikus történetet igyekszik lezárni. A fanok már is rengeteg ötletet feldobtak a sztori értelmezésére, ezek szerint Jinyoung vagy meghalt a múltkori repülő balesetben ezért nincs a töbiekkel, vagy mind meghaltak, esetleg a többiek mentették meg őt. Persze a történet csupán érzelmi vonalo, küzdelemként is értelmezhető. Az új korong 8 számos lesz, tracklistje lejjebb látható!

Frissítés (Március 13.):

A mai napon végre megjelent az album főszámának videoklipje! A Never Ever nem olyan kemény party szám, mint a korábbi Hard Carry, de egy könnyed EDM hangzása így is van és a közepes tempó még táncolhatóbbá, hallgathatóbbá teszi!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB