Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » Gossip – új kislemez és fullextrás DVD ősszel

Gossip – új kislemez és fullextrás DVD ősszel

gossip tenjoutenge band

A Gossip nem is olyan rég fejezte be tripla kislemez-sorozatát, de azért a hűvösebb hónapokra is tartogatnak meglepetéseket: november 9-én két új kiadvánnyal is előrukkolnak, ráadásul mindkettő eléggé jónak tűnik! Ezek egyike a Tenjoutenge yuigadokushou c. kislemez, amelynek kétféle változata összesen hét vadiúj számot rejt – sajnos azonban a Type-B verzióhoz csak a Village Vanguard nevű üzletben lehet hozzájutni, meglehetősen korlátozott példányszámban (444 darabot gyártanak belőle). Itt vannak a pontos részletek:

gossip tenjoutenge coverType-A CD
01. Tenjoutenge yuigadokushou
02.「Sou boku wa tori ni naru」
03. Ochikuni
04. pill
DVD: videoklip

Type-B CD
01. Tenjoutenge yuigadokushou
02. Aa, chuunigakusei.
03. Ankoku sekai wa yami
04. Shakai no mado
DVD: koncertfelvétel

A másik örömteli hír az, hogy a banda ugyanazon a napon egy spéci koncert DVD-t is megjelentet Akagami shoushuu címmel. Ebből is kétféle kiszerelés lesz: egy, ami a boltokba kerül, illetve egy másik, amit csak a zenekartól lehet beszerezni (postán vagy koncerten). A kiadvány egyébként a Gossip augusztus 7-i Takadanobaba AREA-s fellépésének felvételét tartalmazza, amelynek az volt az érdekessége, hogy a srácok az összes (!!!) addigi dalukat előadták, egészen pontosan harmincnyolc számot. Egyelőre nem tudni, hogy ebből a tetemes mennyiségből mennyi kerül rá a DVD különféle verzióira, de biztosan nem lesz szűkmarkú a banda.

gossip akagami dvd

Hogy addig se unatkozzunk, már két ízelítő videót is feltöltöttek a hivatalos csatornára a kislemezzel kapcsolatban: egyet a címadó dalhoz és egyet a B-változat egyik exkluzív számához:

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB