Főoldal » Hírek, KPop » Girl’s Day – White Day

Girl’s Day – White Day

A már 9 korongocskát (stúdió albumok, kis és mini lemezek) és tagcserét maga mögött tudó Girl’s Day új, ám különleges albummal tervezi visszatérését a zenei köztudatba.

A lányok március 14-ére tűzték ki az album megjelenésének időpontját, amelynek persze különleges jelentéstartalma is van, amelyet már maga a lemez címe is tükröz: “White Day“. Közületek sokan elég sokat tud a kultúráról és a szokásokról, de aki esetleg nem ismerné a “Fehér Nap” jelentését: február 14-én Valentin-napon a lányok csokit és egyéb édességekkel lepik meg a választottjukat, ezt követően március 14-én a fiúk következnek a sorban és ők adnak csokit illetve édességeket a lányoknak. Emiatt is kerül a boltokba március 14-én az album, amellyel a lányok lendületet szeretnének adni az eseménynek. A zenei anyag tökéletesen megfogalmazza egy lány reményeit, aki annyira vágyik egy ilyen meglepetésre a kiszemelt fiútól.

A korongról egyéb információkat még nem tudunk, de amint lesz tracklist és egyebek, mindent megosztunk Veletek! Addig is az előre megjelentetett aranyos kliphez és szerethető kis számhoz kívánunk jó szórakozást!

Girl’s Day – White Day videoklip:

 

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB