Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » gibkiy gibkiy gibkiy – album az underground Nagoya szupergrupptól [Frissítve, videóval!]

gibkiy gibkiy gibkiy – album az underground Nagoya szupergrupptól [Frissítve, videóval!]

gibkiy 2016 band

A gitáros-dalszerző aie, aki a deadman és a the studs után nem csak a the god and death stars-nak, hanem a KEEL-nek is oszlopos tagja (és még pár alkalmi zenekarnak), egy másik bandájával is ismét hallat magáról! Még 2011-ben ült össze egy kicsit jammelni Kazuma társaságában, aki korábban a kultikus nagoyai Merry Go Round énekese volt. Az eredmény a highfashionparalyze nevű projekt lett. Egy kislemezt és egy albumot is kiadtak, egyszál torzított gitárra és elkínzott vokálra írt nyomasztó dalokkal.

Tavaly év végén aztán rájöttek, hogy bővíteni kellene, így két új arc csatlakozott a duóhoz: a basszgitáros, Kazu (STEREO.C.K, DIMMDIVISION., the god and death stars) és a dobos, Sakura (ex-L’Arc~en~Ciel, ZIGZO, Rayflower), az így létrejött formációt pedig átkeresztelték gibkiy gibkiy gibkiy-re.

Az új felállást rögtön nagylemezzel ünneplik meg: a Fujourishugeki c. album február 24-án jelenik meg, és összesen nyolc dalt tartalmaz, amelynek oroszlánrésze korábban ilyen-olyan limitált formában megjelent már ugyan, viszont ilyen “teljes zenekaros” leosztásban többségét még nem hallhattuk. Eléggé sötét, kompromisszummentes zenére számíthatunk, elég csak belefülelni a dalrészletekbe. Mindenesetre érdekesnek ígérkezik!

gibkiy 2016 coverVárható tracklista és borító:

・Jojo taru taishou
・Taga wo hazusu baai, ana ni mureru guai
・Kata no nai, nani yori mo, aishita no wa, omae dake ga
・spoiled me
・Ari wa chi ga juuyou dearu
・Kan
・Gekichuugeki
・Keijou ni oite ibitsu na, mata wa fushizen na

FRISSÍTÉS: Íme még egy ízelítő az izgalmasnak tűnő anyagból.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB