Főoldal » Hírek, JPop » Generations: új kislemez, videó és európai koncertek! (+HiGH&LOW manga!)

Generations: új kislemez, videó és európai koncertek! (+HiGH&LOW manga!)

Az LDH fiúcsapata, a Generations április közepén jelentkezik új kislemezzel, ami a taiyo mo tsuki mo címet kapta, két verzióban jelenk majd meg (CD és CD+DVD) és a meglepően rockos beütésű címadó dal (a videóját megtaláljátok alább) mellett még egy friss szám lesz rajta, a Togetherness, plus bónuszként a korábbi Pierrot angol verziója.

Viszont közelsem ez a legizgalmasabb hír a csapattal kapcsolatban, hanem az, hogy májusban világkörüli turnéra indulnak, ami pár ázsiai és amerikai megálló után június elején érkezik Európába! A kontinensen két koncert lesz, az első Londonban, a Troxy nevű klubban júni másodikán, két nappal később pedig a párizsi Le Cigale színpadán szerepelnek majd és még az árak sem lesznek vészesek (25 GBP Angliában, 29 EUR a franciáknál)! Turnédátumok, a kislemezzel kapcsolatos infókkal együtt alább!

És még egy random, nagyjából kapcsolódó hír: a HiGH&LOW két új mozifilmes folytatást mellett manga formájában is folytatódik, ráadásul a Clamp tolmácsolásában! A sorozat a Weekly Shonen magazinban fut majd, a hozzá tartozó promóképet medig megtaláljátok a cikk legvégén.

2017.06.02 – UK, London: Troxy (tickets / more info)
2017.06.04 – France, Paris: Le Cigale (tickets / more info)

taiyo mo tsuki mo (太陽も月も)
2017.04.12
01.太陽も月も
02.Togetherness
03.太陽も月も (Instrumental)
04.Togetherness (Instrumental)
05.Pierrot (English Version)(CD Only version bonus track)

Limited Edition DVD
01.太陽も月も (Music Video)

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB