Főoldal » Hírek, KPop » EXO a fa alá: Miracle of December [FRISSÍTVE videókkal!]

EXO a fa alá: Miracle of December [FRISSÍTVE videókkal!]

EXO-sm-entertainment_1386001411_af_org

Az idén egyébként is elég aktív EXO december 9-én, egy direkt a karácsonyi szezonra szánt, Miracle of December -Special Album- című kiadvánnyal tér vissza, ami a hírek szerint öt dalt tartalmaz majd és szokás szerint koreai és kínai verzióban is megjelenik. További részletek a napokban várhatóak, egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy élőben először december 5-én, az MNet “M Countdown” című adásában szerepel majd a csapat az új anyaggal.

exo_xmas2013

[Frissítés – 2013. 12. 03]

S mint hogy azt már az EXO-tól, illetve az SM Entertainment-től megszokhattuk, eljött a teaserek ideje. Mivel a dal maga is két verzióban jelenik majd meg, így természetesen nem lehet ez másképpen a videóval sem. A koncepció, illetve az előzetesben hallható dallam előrevetíti, hogy egy érzelmes, lassú dalt várhatunk majd a fiúktól. Az MV-k a tervek szerint december 5-én jelennek majd meg.

Koreai verzió ~

Kínai verzió ~

[Frissítés – 2013. 12. 04]

A tegnapi naphoz hasonlóan a mai sem múlhat el EXO-teaser nélkül: az SM Entertainment hivatalos YouTube-csatornáján ugyanis megjelent a lemez úgy nevezet ‘highlight medley’ válogatása, amely ad némi ízelítőt a várható melankolikus hangulatú, lassabb nótákból.

Koreai verzió ~

Kínai verzió ~

[Frissítés – 2013. 12. 05]

És az ígéreteknek megfelelően meg is jelent a két visszatérő MV.

Koreai verzió ~

Kínai verzió ~

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB