Főoldal » Hírek, JPop » E-Girls: új kis- és nagylemezzel tér vissza az all-star lánycsapat!

E-Girls: új kis- és nagylemezzel tér vissza az all-star lánycsapat!

egirls_gogo

Az E-Girls kislemezes duplázással zárta a nyarat, most pedig már közeleg is a következő két megjelenés. Ezúttal egy hó végén érkező kislemezről és egy jövő év eleji albumról van szó, szóval vegyünk át szépen sorban, hogy melyikről mit is lehet tudni.

A kislemez, azaz a Go! Go! Let’s Go! november 30-án érkezik, így ehhez már természetesen a videó is megérkezett, legalábbis a netre szánt, némileg lerövidített változatában, mert a teljes PV majd csak a DVD-n lesz elérhető, amit a limitált kiadáshoz csapnak hozzá. Ezen, a DVD-sen kívűl két másik kiadás lesz: a Regular, amin szintén szerepel a Bon Voyage című másik új dal is (plusz karaoke verziókkal), valamint lesz egy olcsó, one coin változat is, csak a címadó dallal. A videó, plusz a borítók külön érdekessége egyébként, hogy tele vannak utalásokkal a japán divat legkülönfélébb korszakaira, a hagyományos ruháktól kezdve a harajukus színkavalkádon át a gothosabb irányzatokig.

A nagylemezről viszont még csak szórványos infók vannak, ami biztos, hogy E.G. CRAZY lesz a címe, január 18-án kerül a boltokba és dupla CD lesz. 24 dallal. Melyek közül az előzetes infók alapján… négy, azaz 4, azaz NÉGY dal lesz új. Mivel tracklista nincs még, ezárt nem egészen világos, hogy ez, hogy jön össze nekik, szóval majd ha több kiderül, meg lesz új videó és borító is, akkor majd visszatérünk még a téméra. De annyi még tudható egyébként, hogy összesen öt változat lesz a lemezből, ezek közül lesz ugye, amihez “csak” a két CD tartozik, lesz amihez egy DVD jár klipekkel és lesz egy deluxe változat, fotóalbummal és a klipes mellé két másik DVD-vel, melyek közül egyiken egy koncert, a másikon pedig egy dokumentumfilm szerepel majd… plusz az utóbbi két verzióból lesz Blu-ray diszkes opció is, szóval így jön össze az öt változat.

És akkor most a friss klip + tracklista + a kislemezes borítók!

egirls_gogo_dvd egirls_gogo_cd
egirls_gogo_onecoin

Go! Go! Let’s Go!
2016.11.30
01.Go! Go! Let’s Go!
02.ボン・ボヤージュ (Bon Voyage)
03.Go! Go! Let’s Go! (Instrumental)
04.ボン・ボヤージュ (Instrumental)

Limited Edition DVD
01.Go! Go! Let’s Go! Music Video

Tags: ,

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB