Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » DOAK – Yuuki visszatért! / nyáron kislemez

DOAK – Yuuki visszatért! / nyáron kislemez

doak ageha band

Akik néhány éve követik már a visual kei színteret, azok bizonyára emlékeznek még az UnsraW zenekarra. 2006-2011 tájékán egy eléggé korrekt, masszív hangzású kis banda volt, sajnos azonban elérte őket is a kis zenekarok végzete, és főként énekesük, Yuuki személyes és egészségügyi problémái miatt végül feloszlottak.

Tavaly nyáron viszont Yuuki ismét mozgolódni kezdett: ERIZA nevű alkalmi csapatával lassan visszaszokott a zenei körforgásba. Persze volt itt is pár tagcsere, de mivel nem “komoly” zenekarról volt szó, ez természetes is. Most pedig a megszilárdult utolsó felállással új, teljes jogú bandát alapítottak, DOAK néven! A gitárosi posztot Satoshi tölti be, aki nemrég még a D.I.D. (azelőtt meg a Para:noir) sorait erősítette, a basszusgitárt Iori (ex-ORGE) kezeli, a dobokat pedig Kazuharu (ex-MiD DERACINE) püföli.

A DOAK június 14-én tartja majd bemutatkozó koncertjét. További örvendetes hír, hogy már első kiadványukat is bejelentették! Az Ageha c. kislemez július 1-jén jelenik meg, kétféle változatban: a kiadások a harmadik, bónusz dalban térnek majd el. Már itt is vannak a tracklisták és a borítók, illetve lentebb már bele is fülelhettek!

doak ageha coverType-A
01. Ageha
02. Parasite
03. LICKER

Type-B
01. Ageha
02. Parasite
03. eris

Tags: , ,

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB