Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » DEZERT – januárban jön az új album [Frissítve, videóval!]

DEZERT – januárban jön az új album [Frissítve, videóval!]

dezert 2015-12 band

A kellemesen sötét hangulatú DEZERT új albuma kis késés után január 20-án fog megjelenni, Saikou no shokutaku címmel, a már megszokott limitált (CD+DVD) és regular (CD) kiszerelésben.

Különösen jó hír ez ahhoz képest, hogy pár hónappal ezelőtt még korántsem tűnt ilyen fényesnek a helyzet: szeptember végén távozott a zenekarból a gitáros, Kira, így az akkorra tervezett megjelenéseket dobhatták is a kukába. Hál’ istennek azonban úgy tűnt, hogy nem adja magát egykönnyen a banda, és pár héttel később már ismét koncerteztek, ráadásul a DragonWAPPPPPPER és Moran egykori gitárosának, Vivinek a segítségével. Ezek szerint a gityós be is vált, mivel pénteken Vivi hivatalosan is csatlakozott a DEZERT-hez, Miyako néven.

Azt ugyan nem lehet tudni, hogy a közelgő új lemezen már az ő játékát hallhatjuk-e, de mindenképpen jó dolog, hogy végre ismét teljes a felállás. Az album borítói és a dalrészletei még nem láttak napvilágot, de addig is itt a tracklista:

dezert 2015-12 coverCD
01. Aa.
02. Kimi no shikyuu wo sawaru
03. Koko ni Lovesong wo
04. Mondaisaku
05. Tsuiraku
06. Haisetsubutsu
07. Oishii hizou wa warawanai
08. Seion
09. Shuukyou
10. Pictogram-san

limited bonus DVD
– Kimi no shikyuu wo sawaru (videoklip)

FRISSÍTÉS: Azóta napvilágot látott a borító, ami… nos… szóval láthatjátok ott fenn a dallista mellett. A videoklipet is feltöltötték a csatornájukra, az viszont eléggé ütős lett! Ebben már az új gitáros, Miyako szerepel egyébként.

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB