Főoldal » Feature, Hírek, SoundOfJapan+ hírek » Csatlakozz Csudás Csapatunkhoz! – A SoundOfJapan.hu cikkírókat keres!

Csatlakozz Csudás Csapatunkhoz! – A SoundOfJapan.hu cikkírókat keres!

Szeretnél egy remek, kreatív, ambiciózus csapat része lenni?! Itt a lehetős… Izé. Szóval arról van szó, hogy a SoundOfJapan.hu a 2012-es megújulásnál egy öt tagú csapattal indult útjára, amiből mára egy stabil, három fős brigád lett. Azonban mindenféle egyéb elfolgaltságok miatt gyakran előfordul, hogy kimaradások, elúszások vannak, nem tudjuk olyan naprakészen követni, posztolni a híreket, mint szeretnénk (ahogy ezt valószínűleg észrevette mindenki, aki rendszeresen olvassa az oldalt).

Ezért szeretnénk egy kis vérfrissítést és keresünk olyan lelkes embereket, akiknek van kedve (és ideje), hogy az oldal JRock/visual kei és KPop részén besegítsenek a hírszerkesztésbe! Azaz olyanokat akik eléggé elkötelezettek, mind az adott műfaj, mind a hazai rajongói bázis irányában. És akkor most apróhirdetéses stílusban:

Akit keresünk az…:
* Évek óra követi és alaposan ismeri az adott műfajt (és lehetőleg az azt övező szubkultúrát is).
* Vannak általános zenei ismeretei, azaz ismeri a főbb zenei műfajokat (a vk rész esetében a rock / metal alműfajokat, KPopnál pedig a fővonalbeli stílusokat, mint hip-hop, RnB és társai) és a legalapvetőbb zenei szakkifejezéseket.
* Meg persze: tud helyesen írni és fogalmazni. :D

Előny lehet, de annyira nem fontos:
Ha esetleg már vannak blogolós tapasztalataid.

A hírek nálunk…
Mindig a zenéről szólnak. Azaz pletykákkal, botrányokkal nem szoktunk foglalkozni, illetve utóbbiakkal akkor igen, amikor komolyabban befolyásolják az adott zenekart, előadót (tagkiválások, feloszlások, leállások). De ezt leszámítva a hírek szinte kizárólag aktuális megjelenésekről, új videókról szólnak, ahol lehet ott plusz háttérinfókkal kiegészítve, de mégis röviden, lényegretörően. (De persze ahhoz, hogy lássuk, hogy milyenek nálunk a hírek, a legegyszerűbb találomra beleolvasni a rovat írásaiba.)

Jelentkezés / kérdések
Aki kedvet érez ahhoz, hogy beszálljon a SoundOfJapan.hu szerkesztői csapatába, az emailben (case@soundofjapan.hu) tud jelentkezni, érdeklődni. Illetve kérdések itt kommentben is jöhetnek persze!

(Szerk.: A SoundOfJapan.hu egy lelkesedésből készített, non-profit oldal, szóval ez nem egy hivatalos, fizetős újságírói állás… csak a félreértések elkerülése végett. :D)

Frissítés (jan 22): A KPop részre úgy néz ki kezd összeállni a csapat, de a JRock részre továbbra is keresünk még jelentkezőket!

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB