Főoldal » Hírek, Japán, Rock » Crossfaith: két új EP januárban! [Frissítve előzetesekkel és infóval]

Crossfaith: két új EP januárban! [Frissítve előzetesekkel és infóval]

A Crossfaith legjobb kiadványának sokan mindmáig a 2012-es Zion EP-t tartják és úgy néz ki a zenekar is úgy érzi, hogy ez a formátum nagyon illik hozzájuk, ugyanis az utóbbi két évben (na jó, a SiM-el közös kislemezt leszámítva) csak EP-ket adtak ki: elsőként a New Age Warriors érkezett, majd ahhoz jött egy remix EP, végül pedig a Freedom idén nyáron. Januárban pedig még erre is rákontráznak, ugyanis rögtön két új EP-t adnak ki! Mindkettő január 24-én jelenik meg és az egyiken új dalok, a másikon pedig a Freedom EP-hez készült remixek szerepelnek majd. Bővebb infó még nincs, szóval majd frissítünk ha befut a tracklista, a Wipeout címú újdalos EP-hez viszont már befutott a látványos, futurisztikus borító.

De azért, hogy legyen valami nézni / hallgatnivaló is: a zenekar ma dobott ki a youtube oldalára egy, a 10. évfordulós turnéjukon készült friss koncertvideót:

Frissítés (jan 5): Még mindig majd egy hónap van a megjelenésig, de máris befutott egy kis előzetes az új EP mindhárom dalához, plusz emellé jött egy csomó infó is: a CDből három verzió lesz és mint kiderült a fentebb emlegetett Freedom remix EP nem külön jelenik meg, hanem a Type B verzióhoz csatolt bónusz CDként. Emellett lesz még csak CD-s kiadás is, plusz a Type A, amihez pedig egy DVD jár három dallal a tavalyi 10, évfordulós turné tokiói állomásáról.

Wipeot
2018.01.24
01.Wipeot
02.Inside The Flames
03.Vermillion Gold

Limited Edition Type A DVD – Live At Zepp Tokyo 10th Anniversary Tour -Faith Lasts Forever-
01.Mirror
02.Freedom
03.Leviathan

Limited Edition Type B Bonus CD – Freedom Remix
01.Freedom (Lutez Remix)
02.Rockstar Steady (The Juffernaut Remix)
03.Diavolos (TAKESHI UEDA[AA=] Remix)

Frissítés (jan 23):És megérkezett a teljes klip is!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB