Főoldal » Hírek, Japán, Rock » Crossfaith: Freedom – egy év után új anyaggal jelentezik az évfordulós metalcore csapat! [Frissítve videóval!]

Crossfaith: Freedom – egy év után új anyaggal jelentezik az évfordulós metalcore csapat! [Frissítve videóval!]

Az idén tíz éves Crossfaith bő egy évvel az előző kiadványa, a New Age Warriors kislemez után, augusztus másodikán jelentkezik új anyaggal… egy szintén három számos EP formájában! A címadó dal a Freedom lesz, amiben felbukkan régi barátjuk, Rou Reynolds is az Enter Shikari-ból, míg a második dalba hazai vendéget hívtak, a Rize és The Bonez frontember Jesse-t (aki a tavalyi Crystal Lake albumon is felbukkant egyébként). Videó még nem futott be a kiadványhoz, viszont az EP-t záró Diavolos már felkerült youtube-ra és ez a szám hűen követi a Crossfaith hagyományokat keverve a hörgős-üvöltözős metalcore-t, az elektronikát és a dallamosabb részeket. A CD limitált kiadásához egyébként jár egy bónusz CD is három, a tavalyi kislemez dalaihoz készült remix-el… igaz, ezek közt igazi újdonság nincs, ugyanis még februárban kijött egy digitális kiadvány, amin ezek is szerepeltek három másik remix társaságában, CD-n viszont most lehet őket először beszerezni.

Freedom
2017.08.02
01.Freedom feat. Rou Reynolds from Enter Shikari
02.Rockstar Steady feat. Jesse from Rize / The Bonez
03.Diavolos

Limited Edition Bonus CD
01.Revolution (The Bloody Beetroots Remix)
02.Kill ‘Em All (Shikari Sound System Remix)
03.Rx Overdrive (TeddyLoid Remix)

Frissítve (júli 26): Befutott a zenekartól egy számról-számra előzetes az új kiadványhoz + egy brutálisan epic koncertvideó a tavalyi kislemezes dalukhoz, az RX Overdrive-hoz!

Frissítve (aug 1): És megjött a címadó dal nagyon rohanós, nagyon tokiós videója is!

Tags: ,

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB