Főoldal » Hírek, Japán, JRock / Visual kei, Rock » Codomo Dragon – Kana nagy port kavart!

Codomo Dragon – Kana nagy port kavart!

Még január 5-én látott napvilágot az a hír, miszerint január 3-a óta nem tudják felvenni a kapcsolatot a Codomo Dragon gitárosával, Kana-val. Nemcsak a csapattársai, de a családtagok és a barátok sem tudták elérni.
Értesülések szerint, ekkor már a rendőrség is be lett avatva, és megtették a bejelentést, hogy eltűnt a gitáros.

Újabb napok teltek el, és ekkor kezdett a csapat twitter-én megjelenni néhány üzenet, amivel próbálták a rajongókat, (és magukat is) nyugtatni, de a helyzet csak egy picivel lett jobb…

Az első posztok arról szóltak, hogy Kana küldött a csapatnak egy kézzel írott levelet, amiben elnézést kért, hogy szó nélkül eltűnt, de jelenlegi állapotában úgy érzi, nem tudja tovább folytatni a csapattal, s kérte őket, hogy hagyják, hogy elhagyja a csapatot.

Mindezt követően a csapat és a kiadó úgy döntött, hogy nem tesz semmiféle intézkedést addig, míg személyesen nem tudnak leülni Kana-val, és meg nem tudják beszélni a dolgokat, s a jövőbeli terveket.

Ami biztos, hogy Kana jól van, “csak” eltűnt a világ szeme elől. Ami viszont kérdéses, hogy továbbra is marad-e csapattag, vagy a későbbiekben Kana nélkül megy tovább a Codomo Dragon.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB