Főoldal » Hírek, KPop » CL visszatért! Első körben két új dallal és videóval, de jövő héten már érkezik is a folytatás! [Frissítve]

CL visszatért! Első körben két új dallal és videóval, de jövő héten már érkezik is a folytatás! [Frissítve]

Hosszabb hallgatás és egy sor amerikai próbálkozás után CL (aki egyébként novemberben otthagyta a YG ügynökséget, ami így még egyet elveszített az ikonikus előadói közül) végre Koreában is új zenékkel jelentkezik! Az In The Name Of Love című hat számos minit egy kicsit szokatlan módon jelenteti meg, ugyanis három héten keresztül hetente két-két dalt ad ki róla. Ez a sor tegnap kezdődött a +DONE161201+ és a +REWIND170205+ című számokkal… és a hozzájuk tartozó rendhagyó videókkal: az előbbi végig olyan telefonos felvételekből van összevágva, ahol rajongók, ismerősök éneklik a dal szövegét, az utóbbi pedig régi fotókból áll össze és CL pályájára és életére tekint vissza.

Frissítés (dec 11): A korábbi ígéretekhez hűen egy héttel az első két dal után itt a folytatás! Az eheti adag sok szempontből hasonló a múlt hetihez: a címek is (+I QUIT180327+ és +PARADOX171115+) a korábbi sémát követik, mindkét dal középtempós és a videók is nagyon minimálra lettek véve: az I Quit szövegét jelbeszélő táncosok mutogatják el, a Paradox pedig a régi, random stock footage anyagokból összevágott karaoke videók mintájára készült:

Frissítés (dec 17): Ma megjelent a hat számos mini és ezzel együtt a videósorozat utolsó két darabja is megérkezett. A +THNX190519+ című ballada stop-motion animációval készült videója követi az eddigi klipek minimalista világát, a nagyjából tempósabb +ONE AND ONLY180228+ viszont a tánckoreográfiás klip mellett hangzásban is közelebb áll a standard KPop dalokhoz:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB