Főoldal » Hírek, JPop » Charisma.com: évzáró duplázás fokával és Hófehérkével!

Charisma.com: évzáró duplázás fokával és Hófehérkével!

charisma_unpop_161017

A mindig roppant fura dolgokkal előrukkoló pop duó, a Charisma.com (érdemes csak az utóbbi pár velük kapcsolatos hírt átnézni… melyekben felbukkan a fogkefe, stressz és diéta tematika is...) eléggé belehúz így az év végére és két új kiadvány is érkezik tőlük a közeljövőben: egy kislemez a héten és egy mini-album november végén.

charisma_gomachanA kislemez a gyerekeket becélzó animeszéria, a Shonen Ashibe GO! GO! Goma Chan betétdalainak gyűjteménye, összesen három számmal, melyek közül a duó a másodikban (Gomamu) vett részt, amit a Rip Slyme tag Ryo-Z-vel közösen jegyeznek. Alább előzetes a kislemez összes dalához, közte a Gomamu-val, ami egyébként az anime záródalaként szolgál.

RON & Charisma.com: Hello Tomorrow / Gomamu
2016.10.19
01.Ron (ろん): Hello Tomorrow (ハロートゥモロー)
02.Charisma.com with RYO-Z Oniisan (RYO-Zお兄さん)(from Rip Slyme):  Gomamu (ゴマムー)
03.Rie Kawamura (河村梨恵) feat. Charisma.com: Goma Chan to Ron Chan wo sagase! – Original Drama track (ゴマちゃんとろんちゃんを探せ! – オリジナルドラマ)
04.Hello Tomorrow (inst)
05.Gomamu (inst)

A másik, november 22-én érkező kiadány pedig egy EP lesz, amin pár újdonsággal kiegészítve egybeszedik az idén, különböző reklámkampányokhoz készült dalaikat. Rajta lesz a fogkefés kirameku risou, yama to naru (ki tudja miért most már urami tsumotte yama to naru címen), valamint a stresszoldó üccsis Moya Moyashite, plusz melléjük a címadó dal, az unPOP, egy réges-régi, eddig kiadatlan szám, a 999, plusz az online, iTunes-os változaton lesz még egy Semi Sweet című bónusz is. De magát a CD változatot sajna egyébként is csak koncerteken lehet majd beszerezni. A borító és a duó aktuális promóképe igazodik a címhez, merthogy az ismert japán pop art művész Masami Yanagida készítette, aki látványosan vonzódik a Hófehérke témához, ahogy az a galériájából is látható. Az új dalhoz klip még nincs egyelőre, szóval amint az befut majd még frissítünk!

unPOP
2016.11.22
01.unPOP
02.999
03.もや燃やして
04.恨み積もって山となる
05.Semi Sweet (iTunes bonus track)

charisma_unpop

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB