Főoldal » Hip-hop + Reggae, Hírek, Japán » Chanmima: Fxxker – japán hip-hop újonc a koreai dívák nyomdokain [Frissítve videóval!]

Chanmima: Fxxker – japán hip-hop újonc a koreai dívák nyomdokain [Frissítve videóval!]

Chanmina (ちゃんみな) egy új, de eléggé nagy figyelmet kapó játékos a japán zenei piacon, egyelőre némileg felemás megítéléssel. A 18 éves lány Koreában született japán és koreai szülők gyerekeként, jelenleg Japánban él, a zenéjéből viszont egyértelmű, hogy nem a helyi, hanem a koreai hip-hop előadókat követi stílusilag. Tavaly a Princess című számmal / videóval bukkant fel, amit még függetlenként követett el, de a videó nagyon felkapott lett a fiatalok körében, később pedig TeddyLoid is meghívta vendégénekesnek és ezek után a Victor Entertainment fantáziát látott benne és leszerződtette. Ennek lett az eredménye a miseinen című debütalbum, ami majd márciusban jelenik meg, a Fxxker című dal és videó azonban már most kijött és ahogy említettem fentebb, eléggé megosztja a közönséget. A lány koreai hip-hop dívák iránti vonzodása pedig itt is egyértelmű, mind zeneileg, mind látványban. A videó és a borító / tracklista kombó után még bekerült a posztba a korábbi két klip is és jöhetnek a kommentek, hogy kinek, hogy tetszik, amit a lány csinál!

miseinen (未成年)
2017.03.08
01.未成年 Feat. めっし (NEW MIX)
02.FXXKER
03.BEST BOY FRIEND
04.She’s Gone
05.LADY
06.ナニモコワクナイ
07.Princess (NEW MIX)
08.Wonderland
09.OVER
10.UR like ME
11.TeddyLoid: ダイキライ feat. Chanmina (BONUS TRACK)

Frissítve (márc 8): Ma jött ki az album és ennek örömére kihoztak egy újabb videót is, ezúttal egy líraibb, de ezt leszámítva a fentiekhez hasonló irányvonalon mozgó dalhoz:

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB