Főoldal » Feature, Hírek, KPop » Budapesten forgatott videóval tér vissza a Teen Top! (Megérkezett a teljes MV!)

Budapesten forgatott videóval tér vissza a Teen Top! (Megérkezett a teljes MV!)

teentop_exito_budapest

Emlékeztek még arra a félmondatra a Teen Top koncert utáni gyorsposztban, hogy “Plusz, remélhetőleg azt is hamarosan megtudjátok, hogy egészen pontosan mit is csináltak a fiúk Budapesten a koncert előtti napon…!“, hmm? Nos, habár a hamarosanból végül hosszabb várakozás lett, de most végre lehullhat a lepel a titokról, ami nem más, mint az, hogy a fiúk nálunk forgatták a legújabb videoklipjüket!
Ahogy nemrég megírtunk a csapat egy EXITO című anyaggal tér vissza szeptember 15-én és ezen a kielemt dal, a Missing az, aminek a fővárosunkban vették fel a videóját… Egyelőre még csak egy előzetes került fel a youtube csatornájukra, de már ebben is ott szerepel a Szabadság híd, a Lánchíd, a jellegzetes pesti taxik, villamosok… a teljes videóban azonban még ezek mellett is jópár eltéveszthetetlen helyszínt láthatunk majd viszont!

Teaser #2! (szept 5)

Időközben egyébként magáról az új kiadványról is kiderültek részletek és mint megtudtuk egy mini-albumot kapunk majd, az alábbi tracklistával:

teentop_exito_tracklist

Frissítés (szept 14): Dalelőzetesek és a teljes MV!! (Érdekes egyébként, hogy a csapat sokkal több anyagot forgatott a városban, mint amennyi végül bekerült a videóba, szóval csak reménykedhetünk, hogy a többi nyersanyagot is felhasználják majd valamikor.)

És a végére egy kis bónusz: jó eséllyel nem sokan tudják, de közelsem ez volt az első magyarországon forgatott KPop MV! Ugyanis az első KPop hullámmal felünt, rövid életű lánytrió, a To-Ya még 2001-ben szintén nálunk forgatott, ráadásul a Look című daluk videójában nem csak budapesti, hanem még gödöllői helyszínek is felbukkantak:

Tags: ,

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB