Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » Buck-Tick: új animebetétdal a láthatáron + DVD [frissítve]

Buck-Tick: új animebetétdal a láthatáron + DVD [frissítve]

A Buck-Tick 2018-as No.0 című albuma óta először jelentkezik új zenével. Április 7-én jelenik meg a RONDO című új daluk, melyet a Gegege no Kitaro anime új évadjához írtak.

A Fuji TV április 7-től vetíti majd az anime The Four Generals of Hell című új évadját, melynek záródala lesz a Buck-Tick szerzeménye. Azt, hogy a dal kislemezen is megjelenik-e, egyelőre nem tudni.

Az együttes gitárosa és fő dalszerzője, Imai februárban már posztolt az Instagramon a stúdióból, jelezve, hogy készülnek valamire.

A Buck-Tick áprilisban egy DVD-vel is megörvendezteti a rajongókat, a Tour No.0 április 24-én jelenik meg, és a 2018-as turnéjuk utolsó állomásán készült felvételeket fogja tartalmazni. A hagyományos verzió mellett egy limitált kiadás is kapható lesz, melynek extra lemezén az együttes TOUR No.0 – Guernican Moon live house-fellépése kap helyet, valamint mellékelnek egy fotókönyvet is hozzá.

[Frissítve: 2019. április 29.]

A Buck-Tick időközben feltette YouTube-ra a május 22-én megjelenő Kemonotachi no Yoru/RONDO (獣たちの夜/RONDO)  című kislemez előzetesét:

Tags: ,

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB