Főoldal » Hírek, KPop » BTS világturné… európai állomásokkal!

BTS világturné… európai állomásokkal!

És végre! A BTS világ körüli turnéra indul, melynek annak rendje-s-módja szerint lesznek európábai állomásai is! Habár a koncertekre még sokat kell várni, ugyanis októberiek a dátumok, de legalább nem csak egy-két helyszín lesz, hanem négy város négy országban, melyek közül egy kivételével ráadásul mindegyikben dupláznak majd, azaz összesen hét koncertet nyomnak le a kontinensen… legalábbis egyelőre ennyiről tudni, de a bejelentésben még szerepel egy “több dátum hamarosan” kitétel is, azaz ki tudja, hogy mit jelentenek be majd még később.

A pontos helyszínek alább, jegyárakat és egyéb infókat viszont egyelőre nem tudni. Viszont ha majd kiderülnek és lesz elég érdeklődés, akkor korábbi külföldi koncertes utazásaink mintájára lehet leszervezünk egy közös kibuszozást a berlini dátumok egyikére.

2018.10.09 – Anglia, London: O2 Arena
2018.10.10 – Anglia, London: O2 Arena
2018.10.13 – Hollandia, Amsterdam: Ziggo Dome
2018.10.16 – Németország, Berlin: Mercedes-Benz Arena
2018.10.17 – Németország, Berlin: Mercedes-Benz Arena
2018.10.19 – Franciaország, Párizs: Accor Hotels Arena
2018.10.20 – Franciaország, Párizs: Accor Hotels Arena

Tags: ,

2 komment

  1. avatar Czesznak Tímea says:

    A busz szervezéssel kapcsolatosan többet is meg tudhatunk?

    • avatar Case says:

      Ha valamelyikre a két berlini koncert közül eléggé sokan mennek itthonról, akkor elkezdünk utánakérdezni, hogy mennyi lenne a közös buszozás. Korábban már leszerveztünk pár ilyen utat más müncheni koncertekre, ott mondjuk a hazai rajongói fb csoport közreműködésével, ami jól jött a kapcsolattartáshoz.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB