Főoldal » Hírek, KPop » Block B: Yesterday – A fiúk még kiadnak egy számot mielőtt hozzánk jönnének! [Frissítve MV-vel!]

Block B: Yesterday – A fiúk még kiadnak egy számot mielőtt hozzánk jönnének! [Frissítve MV-vel!]

A Block B egy single kiadására készül, feb. 6-án. A Yesterday, egy Park Kyung által írt dal lesz, és már rengeteg előzetes kép megjelent hozzá. Már csak azért is örülhet mindneki, hisz még pont a budapesti koncert előtt jelenik meg, így lehet rá esély, hogy ez a szám is elhangzik! Amint a dal megjelent, frissítésként, bekerül majd a cikkbe. :)

Frissítés:

Időközben, még a mai napon, előzetes is megjelent az új dalhoz. Egy jópofa sitcom sorozathoz hasonló teaser-t kaptunk, ám a dalról sokat egyelőre nem tudtunk meg!

És ha már a Block.B-ról írtam cikket, úgy éreztem érdemes megemlíteni egy szomorúbb hírt is. Bár a fanok nagy része már olvasta, biztosan van aki még nem hallotta, hogy P.O édesanyja, egy krónikus betegség következtében elhunyt. Ezért innen is részvétünket fejezzük ki a sajnálatos esemény miatt.

Frissítés (feb. 06.):

Megjelent a Yeserday teljes klipje, a szám a sokásos party zenéiktől jóval könyeebb, letisztultabb lett. De teljes mértékben megmaradtak a Block B hangzás mellett!

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB