Főoldal » Hírek, KPop » Block B: Conduct Zero – visszatérés helyett: BASTARZ, új alprojekt! [Frissítve: a teljes MV!]

Block B: Conduct Zero – visszatérés helyett: BASTARZ, új alprojekt! [Frissítve: a teljes MV!]

blockb_conductteaser

A Block B elég rég nem hallatott magáról (igaz, közben lenyomtak egy EU turnét, nomeg Taeil és Zico is szólózgatott kicsit), most azonban elkezdtek titokzatos teaser videók felbukkanni a csapat youtube csatornáján. A kommentek közt a rajongók is csak találgatnak, hogy mire utalhatnak a videók, új dalra, CD-re, turnéra, de egyelőre teljes a titoktartás a csapat részéről. Mi mindenesetre reméljük valami új zene érkezik majd a fiúktól hamarosan!

Conduct Zero teaser

Frissítés (ápr 5): Kijött egy újabb teaser, amiből szintén nem derül ki semmi konkrétum, ellenben olyan az egész, mitha a mostanság felkapott KPopsi MV-k valamelyikéből kaptak volna hozzá kölcsön pár szereplőt.

Frissítés (ápr 8): Kiderült, hogy mi volt a titokzatos visszaszámlálás! Ami igazából egy kis átverés is volt egyben (így lehet nem véletlen, hogy az első teaser április elsején bukkant fel), mivel, egyelőre legalábbis, nem Block B lesz comeback… de közben igazából meg egy kicsit mégis. P.O., B-Bomb és U-Kwon ugyanis külön alcsapattal tér vissza BASTARZ néven! Vagyis övék lesz a Conduct Zero című dal, melynek a teaserét ma estére igérik, de addig is kijött két fotó a pokoli divatérzékenységgel felöltöztetett csapatról!
Frissítés #2: No és máris befutott az emlegetett teaser videó és WOW! Durván jó lesz ez!

bastarz01

bastarz02

Frissítés (ápr 10): Megjelent egy, az összes dalt végigvevő album preview a sub-unit debüt kiadványához, amiből kiderül, hogy a döngölős címadó trackhez képest a többi szerzemény merőben más hangzást képvisel:

Frissítve (ápr 13): A teljes MV!!

Tags: ,

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB