Főoldal » Hírek, KPop » Big Bang: végre érkezik a MADE album! [Frissítve az új videókkal!]

Big Bang: végre érkezik a MADE album! [Frissítve az új videókkal!]

Röviden a lényeg: Big Bang: MADE. Album. December 12!

kicsit hosszabban: a tavalyi Big Bang comeback-re amúgy is rengeteg csúszás után került sor, a négy hónapra elosztott MADE kislemez szériát elvileg lezáró albumnak pedig 2015 szeptember 1-én kellett volna megjelennie (itt írtunk az eredeti bejelentésről és dátumokról), de zavaros indokokkal elhalasztották és habár időközben felreppent pár dátum és híresztelés (legutóbb nyáron csigázták elszórt megjegyzésekkel a rajongókat), csak nem történt semmi. Most viszont úgy néz ki végre tényleg érkezik az album, ugyanis a YG twitterén a napokban bukkant fel az alábbi promókép egy nem is túl távoli dátummal és azzal az igérettel, hogy hamarosan jönnek a további előzetes fotók és videók. Szóval innen azért YG mércével is csúnya dolog lenne visszatáncolni, így 99% százalékos biztonsággal kijelenthetjük, hogy: itt a Big Bang comeback!

Frissítés (dec 7 8): Szépen lassan érkeznek a további infók a visszatérésről és az eredeti bejelentés óta négy nyolc újabb promókép bukkant fel, melyekből a következők derülnek ki: az album digitálisan december 12-én este, CD-n pedig a következő nap jelenik meg és a tavaly megjelent nyolc szerzemény mellett három új szám lesz rajta: a FXXK IT, a Last Dance és a Girlfriend és, hogy ezek közül melyik lesz a party track és melyik a ballada / pop dal, azt nem különösebben nehéz kitalálni, főleg ha megnézzük a hozzájuk tartozó képeket is.

Frissítés (dec 11): A megjelenés előtti utolsó pár napban érkezett még három preview kép, de ezekben sok újdonság nem volt… ellenben befutott a két MV előzetese is, szóval nézzük, mit várhatunk az újdaloktól! (Jó, a Fxxk It teaserből persze pont nem nagyon derül ki semmi.)

Frissítve (dec 12): És az előzetesek után megérkezett a két új MV is!!! Nem tudom mennyire olyanok ezek a dalok, amilyenekre a rajongók vártak a csapattól (főleg bő egy év várakozás után), mert még a mindenki által bulizósra tippelt Fxxk It is egy kis laza, középtempós darab csak, a Last Dance meg ugye ballada, szóval majd meglátjuk milyen lesz a fogadtatásuk.

aaaaaaaaaa

bigbang_made2016a bigbang_made2016b bigbang_made2016c bigbang_made2016d bigbang_made2016e

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB