Főoldal » Hírek, KPop » Big Bang: MADE – végre comeback!! [Frissítve!]

Big Bang: MADE – végre comeback!! [Frissítve!]

A Big Bang nagyjából másfél – két évnyi igérgetés után úgy néz ki végre ténylegesen visszatér! Legutóbb még 2012-ben jelentkeztek új anyaggal (Alive), szóval igencsak időszerű volt már a comeback, amiben az első lépés az április végén startoló, MADE címen futó világkörüli turnéjuk kezdőállomása, a szöuli koncert lesz. Amihez készítettek egy pokoli látványos, a hetvenes évek amerikai akciófilmjeinek stílusát megidéző trailert is (amit alább persze meg is nézhettek) és ahol elhangzik majd egy új dal is… és ez a dal lesz egyben az első, amit megjelentetnek majd a közeljövőben megjelenő albumról! Maga a titokzatos dal május elsején debütál, az albumról pedig egyelőre scak annyit lehet tudni, hogy szintén MADE lesz a címe és, hogy rengeteg munkát fektetett bele a csapat és az ügynökségük is. További infók remélhetőleg hamarosan!

bigbang_made_01 bigbang_made_03

Frissítés (ápr 29): Szépen lassan érkeznek az infók a Big Bang comebackről egyelőre naponta megjelentetett újabb teaser képek formájában. De már ezekből is elég sok minden kiderült, mindenek előtt az, hogy enyhén szólva szokatlan módot választottak a visszatérésre, szóval most gyorsan összeszedünk mindent, amit tudni lehet.
A comeback öt fázisból áll majd: május 1-es starttal minden hónap első napján érkezik valami új anyag, majd végül szeptember elsején jön maga a teljes album. Az első “M” néven futó fázisban, azaz most elsején két dallal jelentkeznek, melyeket, ahogy ez náluk megszokott, nagyrészt a tagok írtak, a YG házi producere, Teddy közreműködésével. A szövegekért a Loser és a Bae Bae esetében is Teddy, G-Dragon és T.O.P felelt, azonban míg az utóbbinál a zenét is ők szerezték, addig az előbbinél ez Taeyang és Teddy munkája volt.

bigbang_made_series bigbang_made_m bigbang_made_md4 bigbang_made_md3 bigbang_made_md2 bigbang_made_md1

Frissítés (ápr 30): Évek után végre! Két új dal, két új MV!

Bae Bae

Loser

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB