Főoldal » Hip-hop + Reggae, Hírek, Japán, JRock / Visual kei » Az év legváratlanabb híre: közös dalal jelentkezik Toshi (X Japan) és a rapper AK-69!

Az év legváratlanabb híre: közös dalal jelentkezik Toshi (X Japan) és a rapper AK-69!

Amikor azt hittük, hogy Kamijo és a vocaloid Hatsune Miku közös dalánál már nem lehet furcsább kollaboráció, akkor befutott a hír, hogy a felkapott rapper és R&B énekes AK-69 legújabb dalában nem más lesz a vendég, mint… Toshi, a legendás X Japan énekese! Toshinak ugyebár eléggé sajátos hangja és énekstílusa van, szóval nem egyszerű elképzelni, hogy milyen is lehet amikor zeneileg a tőle megszokottól ilyen távol eső területekre téved, de szerencsére a bejeentéssel együtt egy rövid preview is befutott, szóval meggyőződhetünk róla, hogy a valóságban is pont olyan furcsa a párosítás, mint amilyennek elképzelnénk.

A dal címe egyébként Brave és először digitális kislemezként jelenik meg május 14-én, később pedig a júni 20-án a boltokba kerülő 無双Collaborations -The Undefeated- albumon szerepel majd, ami AK-69 másokkal közös dalait gyűjti egybe. Ezen egyébként két másik friss dal és egy sor régiség mellett szerepel majd a rapper két tavalyi kollabrációja is, melyek közül az egyik a Che’Nelle nevű énekesnővel (őt a legutóbbi Miyavi lemezről ismerhetitek) a másik pedig az anime betétdalokkal befutott pop-rock csapat UVERworld-el közösen készült.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB