Főoldal » Hírek, JRock / Visual kei » AN CAFE – nyáron új kislemezek! [Frissítve, videóval!]

AN CAFE – nyáron új kislemezek! [Frissítve, videóval!]

Nem is olyan rég jelent meg koncert DVD-jük, de az AN CAFE legénysége máris bejelentette következő kiadványát, egy vadonatúj kislemezt, június 12-re. Egyelőre a címét nem lehet tudni, azt viszont igen, hogy kétféle változatban fogják kiadni: limitált (CD+DVD), illetve regular (csak CD).

Úgy tűnik, hogy a lemezen egy új dal mindenképpen lesz, valamint helyet kap rajta a Tekesuta kousen c. klasszikus számuk új, “anti-aging version”-je – valószínűleg ez valamilyen újravett verzió lesz. Ezeken kívül a dalok instrumentális változatait is tartalmazza majd a kiadvány.

FRISSÍTÉS: Mint közben kiderült, a banda nem egy, hanem rögtön három kislemezt fog kiadni a nyáron! A június 12-i kiadvány címe Bee Myself Bee Yourself lesz. A másik két single július 10-én, illetve augusztus 14-én fog megjelenni (címeiket egyelőre nem árulták el).

FRISSÍTÉS: részlet az új videoklipből!

FRISSÍTÉS: a július 10-i kislemez címe Itai onna~NO PAIN, NO LOVE? JAPAIN GIRLS in LOVE~ lesz, mely kétféle változatban fog megjelenni: limitált CD+DVD (utóbbin videoklip és egyéb spéci felvételek) és regular CD. A címadó dal mellett még az Escapism c. régebbi számuk új, “anti-aging version”-je lesz még megtalálható, illetve a két dal instrumentális változata.

Már itt is van egy kis ízelítő a videoklipből!

FRISSÍTÉS: Végül augusztus 14-én jelenik meg a RO-MAN~Let’s make precious love~ címre keresztelt kislemez, kétféle változatban (limitált CD+DVD és regular CD), ahogy azt már megszokhattuk. Ugyanúgy ahogy előzőleg is, most is egy régebbi dalukat dolgozzák fel B-side-ként, mégpedig a Merry Making-et. Természetesen emellett megint szerepelni fog a számok instrumentális verziója is a lemezen.

FRISSÍTÉS: …ééés itt a video részlet!

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB