Főoldal » Hírek, KPop » Ailee megmutatja mindenkinek! [Frissítve!]

Ailee megmutatja mindenkinek! [Frissítve!]

2012 februárjában debütált, Lee Ye jin, azaz Ailee,  a “Heaven” című lemezzel, amely óriási sikert aratott. A YMC Entertainment már kétszer is díjazott (“Rookie of the Month – Február -” és “New Artist Award”) 23 éves, tehetséges énekesnője visszatért, hogy mindenkinek megmutassa mit tud.

Több televíziós szerepe is volt már, de a zenélésen is ugyanolyan keményen dolgozott az elmúlt időben, mint szerepein. A kislemezt október 16-ára ígérik, de már rengeteg más énekes adott hangott támogatásának. (klikk a videóért)
A megjelenő zenei anyagon nem kisebb énekesekkel dolgozott együtt, mint Verbal Jint és Simon D, valamint Swings, illetve az MBLAQ G.O-ja, aki az “I’ll Show You” című klippben szerepel az énekesnővel.

A tracklist a következő az “Invitation” című kislemezhez:
01. I’ll Show You
02. Into The Tempest (feat. Verbal Jint)
03. Sky at the Night
04. My Love (feat. Swings)
05. Shut up (feat. Simon D)
06. Heaven

Csupán 2 nap van hátra a megjelenésig és az érdeklődés egyre csak nő és nő az énekesnő visszatérése iránt! A klipp előzetesét (és egy további fotót) itt meg is találjátok!

 Ailee – I’ll Show You (feat MBLAQ G.O) előzetes

Az ígérteknek megfelelően a teljes videóklipp október 16-án meg is jelent. Ahogyan az előzetesben is láttuk az MBLQ énekese G.O is közreműködik Ailee sikerében, amely előreláthatólag nem is várat majd sokat magára! Íme a klipp, jó szórakozást!

Ailee – I’ll Show You teljes klipp:

 

 

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB