Főoldal » Feature, Hírek, JRock / Visual kei, SoundOfJapan+ hírek » ADAMS – R.I.P Shota Yokoyama

ADAMS – R.I.P Shota Yokoyama

A turné szervezője posztolta az alábbi üzenetet nov 29 vasárnap délelőtt, miszerint Shotának agyérgörcse / agyvérzése (brain attack = stroke, ami meg ezt a kettőt takarhatja) volt a tegnap esti legyel koncert alatt, így most korházba vannak és nagyon úgy néz ki, hogy elmarad a turné további része. Egyelőre én sem tudok semmi többet, amint befut bármi további infó vagy hivatalos bejelentés, akkor frissítem újra ezt a posztot + majd írom, hogy hogyan lesznek a továbbiak a jegyekkel, stb.

adams201512cxl

Frissítés (nov 30) – Sajnos a lehető legrosszabb hír futott be ma reggel: az Adams gitárosa Shota Yokoyama a szombat esti agyvérzés után hétfő hajnalban elhunyt. A korházban, álmában érte a halál, oldalán a menedzserével, aki egyben a felesége is volt. Alább a bejelentés tőle. Nyugodj békében Shota!

adams1512_shota

A koncertjegyekkel kapcsolatban (frissítve): A Tixa illetékesei elindították a jegyárak visszautalását, szóval lehet van valamennyi bankos átfutási idő, de mindenki hamarosan vissza fogja kapni a befizetett összeget. Azok akik személyesen vettek jegyet a Mondoconon kérem vegyék fel velem a kapcsolatot vagy emailben (case@soundofjapan.hu) vagy a facebookon.

_____________________________________

Az ADAMS december közepén újra Budapesten koncertezik! Ezúttal azonban, a nagy sikerű áprilisi Mondoconos fellépés (képes beszámoló) után egy vérbeli klubkoncert erejéig térnek vissza hozzánk. Ez, a teljesen más közeg és sokkal közvetlenebb hangulat miatt már önmagában elég ok lenne a duplázásra, a duó azonban nem emiatt indul újabb európai körútra, hanem azért mert hamarosan friss lemezzel jelentkeznek Original Love címen, melyről mi is írtunk korábban, így teljesen megújult repertoárral érkeznek hozzánk.

Helyszín: Kék Yuk (Bp. Fényes Adolf utca 28.) (yuk.hu / térkép)
Nyitás: Normal: 20:30 / VIP: 20:00
Kezdés: 21:30
FB event

Jegyinfó (frissítve)
Jegyárak:
Normal: 5500 Ft
VIP: 9000 Ft (csak 30 db! Elfogyott!) A VIP jegy a következőket tartalmazza: korai bejutás, fotó a zenekarral, meet&greet és exkluzív ajándék.

Jegyelővétel szeptember 29, keddtől a tixa.hu oldalán. A jegyárusítás 19:00-kor indul ezen a linken.
VIP jegyeket csak online, náluk lehet megvásárolni a készlet erejéig (30 db). A Normal jegyeket szintén náluk, vagy az őszi Mondoconon a SoundOfJapan+ pultjánál. (Avagy, ha valaki nem tudja az online vásárlást megoldani, akkor előzetes emailes egyeztetés után Budapesten a belvárosban vagy a SoundOfJapan.hu rendezvényein.)
English: Tickets will go on sale on the 29th of September, 19:00 @ tixa.hu.

A véletlen egyébként úgy hozta, hogy a turné során újfent a con napján érkezik a csapat Budapestre, merthogy szintén december 12-én lesz a Mondo évzáró rendezvénye, az Animekarácsony. Azonban a koncert késői kezdése miatt a két rendezvény nem üti egymást. Az Animekarácsony időközben átkerült december 13 vasárnapra, szóval a fenti nem érvényes, viszont emiatt sajnos nem lesz afterparty a koncert után.

Kontakt: case@soundofjapan.hu

adams_201512

(c) Taliana Chastaya Photography, 2015 (c) Taliana Chastaya Photography, 2015
(c) Taliana Chastaya Photography, 2015

Korhatár: A klubban 18 év alatiak szülői beleegyező nyilatkozattal tartózkodhatnak. A nyilatkozatot innen tudjátok letölteni.
If you are between 14 and 18, you can download the necessary parental permission from here.

adams201512tour

Tags: ,

27 komment

 1. avatar andingo says:

  Upsz és tényleg 22-kor kezdődik? ….

 2. avatar Rauko says:

  Sziasztok! Ez tuti? Mármint még nem látok róla sehol máshol infót. (Vagy bénán kerestem. :D)

  • avatar Case says:

   Szia.
   Igen, biztos, hogy lesz, mi szervezzük (ahogy az előzőt is), azért nálunk van kint először az infó. :D De 1-2 nap és kint lesz a teljes turnéprogram is a hivatalos oldalukon.

 3. avatar Glória says:

  egyébként mivel este lesz azt szeretném megkérdezni hogy kiskorúak is bemehetnek?

 4. avatar Tivi says:

  hát ez cseszettül nem éri meg :”D előző koncert is teljes volt, connal együtt 2500.ft
  Itt meg külön fellépés 5 500??:D Még a nagyobb bandák kértek ennyit xD

  • avatar Neko says:

   Mivel nem conon belül kerül most megszervezésre, így ennyi a jegy! am az előző conon nem 2500ft volt a jegy hanem 3500ft mivel nincs külön egy napos jegy a két naposokra és legutóbb tavaszi conon léptek fel szal 3500ft, ne vonj le egy ezrest belőle :) Szerintem egyeltalán nem drága :) Minden koncert normal jegye asonlóban mozog :)

  • avatar Keira says:

   Ha összeveted, hogy más japán bandák mennyit kérnek egy koncertért, igenis megéri, hiszen azok alsóhangon 6.900Ft-tól kezdődnek ;) Ha tehetnék akár ők is ennyit elkérhetnének, de mivel kisebb banda, ezért a fellépést is olcsóbban vállalják. Azt hozzá kell számolni, hogy valahogy nekik is el kell jutni ide. Az előző koncerten azért volt csak 3.500Ft a jegy, mivel a con keretein belül volt. Az csak egy szerencsés véletlen miatt történt.

 5. avatar Helga says:

  Ha 15 vagyok semmiképp nem mehetek? :(

  • avatar Case says:

   Ezt pont tegnap egyeztettük még a klubbal és ezek alapján pont az előbb frissítettem a kiírást, szóval a lányeg, hogy de, megoldható, a többi a cikk végén. :)

 6. avatar O. Zsófi says:

  Sziasztok! A meet&greeten lehet ajándékot adni a tagoknak? Köszönöm előre is a választ! *persze csak egy díszcsomagra gondolok épp most *

  • avatar Case says:

   Persze, lehet, annyi kérésük szokott csak lenni, hogy ésszerű méretek közt maradjon a dolog, sz’al ne egy cserepes pálmafa, vagy ülőgarnitúra legyen, mert azt nem tudják magukkal vinni tovább a mérete miatt. :D

   • avatar O. Zsófi says:

    Köszi szépen! :))) és előre láthatóan meddig fog tartani mindennel együtt? :l

    • avatar Case says:

     kb. 90 oerc a koncert, szóval nagyjából 23:00-ig.
     utána kis átszerelés, pakolás, pihenés és az afterparty megy majd hajnalig. :)

     • avatar O. Zsófi says:

      Köszönöm szépen! És lenne még kérdésem a meet&greet akkor a koncert előtt lesz? *én így veszem ki az előző válaszból * a közös kép az, hogy fog zajlani az összes VIPes rajta lesz vagy személyesebb lesz? És a képet valahova felteszik és ott lehet látni? Vagy megkapjuk vagy saját fényképezőgéppel? *sajnálom, hogy ennyi a kérdésem, de nem volt még VIP jegyem és nem tudom, hogy zajlik ez pontosan * Köszönöm a választ!

     • avatar Case says:

      Ebből egyelőre annyit tudok biztosan, hogy a koncert előt lesz a meet+greet és a fotó, a többit még majd megkérdezem a turnészervezőtől :D

 7. avatar Lexi says:

  Sziasztok!

  A VIP jeggyel kapcsolatban lenne kérdésem, hogy ezt írtátok “VIP jegyeket csak online, náluk lehet megvásárolni a készlet erejéig (30 db)”
  Ez a soundofjapan.hu oldalát vagy a tixa.hu oldalát jelenti? (Mivel úgy láttam, hogy nem nagyon szoktatok ezen az oldalon jegyet értékesíteni)

  Köszi előre is a választ! ^_^

 8. avatar Juffs says:

  Sziasztok! 15 évesen be lehet menni a szüleim nélkül, de íratnék belegyező irományt vagy elkísérne egy nagykorú aki nem a szülőm.

  • avatar Case says:

   Helló,
   Igen, ahogy a hír végén ott is van, 14-16 közt a szülői nyilatkozattal lehet maradni 23:00-ig (vagy ha kicsit tovább tart a koncert akkor addig)

 9. avatar Ildi says:

  Sziasztok
  Azt szeretném kérdezni,hogy a vip jegyeseknek lesz fenntartva külön hely vagy nem? Mert ha a fotózkodás stb. a koncert előtt lesz addigra a többi vendéget is beengedik.

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB