Főoldal » Hírek, SoundOfJapan+ hírek » A vírushelyzet miatt online és ingyenesen jelent meg a Mondo magazin áprilisi száma!

A vírushelyzet miatt online és ingyenesen jelent meg a Mondo magazin áprilisi száma!

A jelenlegi járványhelyzet rengeteg ágazatot lehetetlenített el, többek közt az újságterjesztésnek is alaposan betett és részben emiatt, részben pedig a #maradjotthon mottó jegyében a Mondo kiadója úgy döntött, hogy a magazin aktuális, áprilisi száma nem jelenik meg nyomtatásban, hanem online teszik közre, ráadásul teljesen ingyenesen, így is segítve a hazai anime, manga, geek, stb. közösséget egy kis plusz olvasnivalóval a kijárási korlátozások idejére.

A magazin pdf formátumban érhető el mind letölthető, mind pedig online olvasható változatban az ISUU oldalán keresztül (klikk ide vagy a poszt végén a beágyazott előzetesre).

Az áprilisi szám zenei részében egy KARD profil mellett egy különleges, a japán punk zene és színtér történetét végigvevő nagyobb cikk olvasható. És még pár téma kedvcsinálónak a magazin további cikkei közül: Pokemon, a wc-szellem Hanako legendája, Oda Cinnamon Nobunaga, Kyokō Suiri, Digimon, Black Widow és egy sor más anime, tavaszi anime szezon összesítő, Parasite, japán történelem + film, játék és könyvajánló, nomeg cosplay sarok.

Az elkötelezett Mondo olvasóknak ez persze egy szükségszerű kényszermegoldás, azoknak viszont, akik vagy nem ismerik a magazint, vagy pedig régebben olvasták, de már nem követik, ez most egy nagyszerű alkalom arra, hogy megismerjék, hogy milyen is mostanában a magazin.

Tags:

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB