Főoldal » Hírek, KPop » A-PRINCE – Európai turné

A-PRINCE – Európai turné

Alig pár nap telt el a debüt kislemez megjelenése óta a New Planet Entertainment máris beledobja a fiúkat a mély vízbe!

Az A-PRINCE ugyan újdonság a koreai zenei világban, de a fiúk maguk nem! Majdnem kereken egy éve debütált a TAKEN nevű formáció ‘Young Boy’ című nagy sikerű slágerével az ‘Only One’ kislemezről. A srácok ezután viszonylagosan hosszú ideig csendbe burkolóztak, ami alatt a banda nagy változásokon ment keresztül, hiszen nem elég hogy kiadót váltottak, de meg is rövidült a társaság.
A 6 tagú együttes immár csak 5 tehetséges fiatalt számlál, de voltak váltások a tagok terén is. Sungwon, Da-On (Minhyuk), Taehyuk ugyan maradtak, de Seungyeol, Gunwoo, és Yoojun távoztak a TAKEN soraiból, őket Seungjun, és Siyoon váltotta, megalkotva az A-PRINCE-t.

 

Amint az együttes összeállt meg is kezdődtek a munkálatok a fiúk debütálása érdekében és alig egy hete meg is jelent az első kislemez, a ‘Hello‘! A srácok kicsit félretették a TAKEN idején megszokott hot boys megjelenést és egy színesebb, aranyosabb koncepció került előtérbe.  Egyébként a srácoknak jelent meg egy pre-debut kislemeze a ‘You are the only one‘, de ezt a számot a ‘Hello’ is tartalmazza. A New Planet Entertainment együttese 5 új számmal dobja piacra a minit, amelyhez nem kisebb nevek adták segítségüket és tehetségüket, mint az MBLAQ Mir-G.O párosa és az Avengers production, mint az “Oh-Girl” produceri munkákat segítő csapat.

Tracklist:
1. Hello
2. 너 하나만 생각해 (You’re the only one)
3. Oh-Girl
4. Hello (inst.)
5. 너 하나만 생각해 (inst.)

A fiúk megkezdték a promóciós munkákat, de a kiadó máris óriási távlatokban gondolkodik, ugyanis bejelentették az A-PRINCE 2013 tavaszán európai turnéra megy! A koncert sorozatról még nem árultak el sokat, de a hivatalos plakát már elkészült, amelyet mi is megmutatunk.
Amint több információ lát napvilágot frissítjük a cikket is!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB