Főoldal » Hírek, KPop » 2PM – Új japán album és irány a Tokyo Dome!

2PM – Új japán album és irány a Tokyo Dome!

Még tavaly novemberben, kissé korán harangozta be a JYPE a 2PM 2. japán albumának érkezését, amelynek hivatalos részleteire nem is kell már többet várni!

Amolyan újévi ajándékként érkezett a hír 1-jén, hogy a “Legend of 2PM” névre hallgató album február 13-án kerül a boltokba. A korong 13 számot tartalmaz majd, melyek közt ott lesz a korábban már kiadott “Masquerade“, a “Beautiful“, az “If You are Here“ és a “Forever“, valamint 9 vadonatúj nóta.
A fiúk igen sikeres évet tudhatnak maguk mögött mind a szólók, mind az együttes szintű tevékenységeik terén is, sőt új rekordot állítottak fel a Tokyo Records eladási listáin, valamint igen előkelő jutalmat nyertek el a Tower Records Japan ‘K-POP LOVERS! AWARDS 2012′ díjátadóján is.

Ám nem ez az egyetlen meglepetése a 2PM-nek 2013-ra, ugyanis a fiúk idén a híres Tokyo Dome-ot is meghódítják! A tervek szerint a januári – februári “Legend of 2PM” nevű arena turnét követően április 20-21-én veszik be az óriási és neves koncert-monstrumot. Az első kalkulációkat követően a kiadó napi 55 000 rajongóra számít, vagyis összesen 110 000 embert várnak szeretettel és egy lehengerlő fellépéssel a srácok!

A további részletekről hamarosan frissítünk, addig is hwaiting 2PM!

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB