Főoldal » Hírek, KPop » 24K – Cuki visszatérés, U R So Cute mini album ~

24K – Cuki visszatérés, U R So Cute mini album ~

24k_sohowmuch_minialbum

Az alig egy évvel ezelőtt 4 taggal debütált, majd később 6 tagúvá bővűlt fiúbanda, a 24K, ezúttal egy aranyos, dallamos dalocskával, illetve egy új mini albummal tér vissza. A korong a fiúk második mini albuma, amely a So how much címet viseli és összesen 7 dalt tartalmaz, 4 új nótát, illetve 3 instrumentalt.

Az új videóklip, amely a U R So Cute című dalhoz készült, szintén eltérő koncepciót mutat be: a videó egy fiú köré épül, aki pillanatok alatt esik szerelembe a számára ideális lánnyal. A számot a banda vezére, Cory, illetve a dalszerző, Dani közösen írta.

Tracklist:
01. 귀여워 죽겠어
02. 얼마면 돼
03. 없다
04. 귀여워 죽겠어 (Radio Edit)
05. 귀여워 죽겠어 (inst.)
06. 얼마면 돼 (inst.)
07. 없다 (inst.)

Tags:

2 komment

 1. avatar zoé says:

  szia bocsi de 4k úgy jelent meg a banda és 4 tag volt most jó kérdés miatt de seokot elküldték(?) nem tudni…..nem akarok bunkó lenni de én nagyon nagy 24 u vagyok ^^

  • avatar HaeMinPark says:

   Szia. Igaz, igazad van, eredetileg tényleg 4 tag volt és utána csatlakozott a másik két fiú. Tavaly júniusban debütáltak négy taggal, ha nem csal emlékezetem. De ebben tényleg igazad van, nem volt jó megfogalmazás. Mert igazából a “Hurry Up” volt a hattagú banda debütje, legalábbis számomra és én arra gondoltam, hogy alig egy éve hat taggal debütáltak. De az szeptemberben volt. Átírom, hogy ne legyen kavar. :)
   És nem voltál bunkó. ^^

Szólj hozzá

© 2002-2018 SoundOfJapan+ · RSS · Japán és ázsiai zene + szubkult · Facebook: SoundOfJapan FB