Őszi MondoCon
2012 október 13 / 14
Hungexpo



Crossfaith
2012 okt 19
Dürer Kert



Nippon Groove
2012 október 20
Pulse (ex-Kashmir)



Nippon Shoxx vs
Night Of Terror
Hallowen Special!
2012 október 31
Kék + Vörös Yuk



AnCafe
2012 nov 14
Club 202


 

EZ A SOUNDOFJAPAN.HU RÉGI (2002-2012) VERZIÓJÁNAK ARCHIVÁLT VÁLTOZATA, A MEGÚJULT OLDALT ITT TALÁLJÁTOK.

THIS IS THE ARCHIVED VERSION OF THE OLD SOUNDOFJAPAN.HU WEBSITE (2002-2012). PLEASE CLICK HERE FOR OUR SITE.

 

OKTÓBER 10-ÉN ESTE INDUL A MEGÚJULT SOUNDOFJAPAN.HU!

12.10.09 - És még egy leges-legutolsó update a megújult SoundOfJapan.hu holnap esti indulása előtt: mini-beszámoló + tracklista a szeptember végi, kalandosra sikeredett Nippon Groove buliról. (Képek normálabb méretben itt)

12.10.08 - Flyer + bővebb infó a közös Nippon Shoxx / Night Of Terror Halloween buliról itt!

12.10.05 - Néhány kényszerű halasztás után az oldal új, totálisan átszabott verziója szerdán, azaz október 10-én este startol majd. Hogy mire lehet majd számítani arról egy kicsit lentebb olvashattok, de szerdáig lehet, hogy lesz még egy kis további előzetes is. Egyelőre csak annyit hogy: jó lesz. :)

12.09.26 - Végre! Jegy és egyéb infók a Crossfaith koncerthez az eseménynaptárban!

12.09.22 - Jókora késéssel ugyan, de végre fent van a szezonnyitó, szeptember eleji Nippon Shoxx bulihoz a tracklista+beszámoló, a képeket pedig, szokás szerint a fórumon találjátok.
Egyébként jó eséllyel ez az utolsó update ami még a jelenlegi formában került ki, merthogy a késés oka is az, hogy közben gőzerővel készül a SoundOfJapan.hu új verziója. Ráadásul már a célegyenesben van a projekt, vagyis hamarosan indul a minden részében teljesen megújuló új oldal! Egy kis előzetes, hogy mikre lehet majd számítani:
* Új design
* Áttekinthetőbb oldalszerkezet
* Naprakész hírek, infók, meg úgy általában sokkal több új tartalom, mint eddig
* Keresés a beépített keresővel vagy akár cimkék, kategóriák és időpont szerint
* Kommentelhető és egy klikkeléssel megosztható cikkek
* Megújult, áttekinthetőbb eseménynaptár
És ami a lényeg: mostantól végre nem egyszemélyes projekt lesz az oldal, hanem alakulgat egy stabil kis szerkesztőgárda, így nem csak több, hanem jóval változatosabb is lesz a tartalom, mint eddig

12.09.11 - A 2012 őszi Mondocon sztárvendége Keisho Ohno japán shamisen művész lesz, aki az utóbbi években komoly sikereket ért el Európában is a tradicionális és modern hangzást ötvöző zenéjével és látványos előadásmódjával. Nálunk a con második napján, okt 14-én, vagyis vasárnap délután mutatkozik be először a közönségnek. Róla és a koncertről, eseményről itt találtok bővebb infót.

12.09.10 - Az októberi bulidátumok az eseménynaptárban! A tavalyi nagy siker után idén is lesz közös Nippon Shoxx /  Night Of Terror Halloween, szóval lehet már most tervezgetni a jelmezeket!

12.09.05 - Nyárzáró, augusztusi Nippon Groove beszámoló + tracklista itt, a képek pedig szokás szerint a fórumon! Pénteken pedig újra Nippon Shoxx!
+ egy halom új KPop cucc a webshopban! Beast, Super Junior, Shinee, B.A.P és még ki tudja mi minden!

12.08.19 - Flyer a szeptemberi Nippon Shoxx bulihoz, kivételesen nem vk csapattal - klikk!

12.08.12 - Ázsiai zenék (főleg JPop, KPop) feldolgozásait játszó csapatba keresnek tagokat a projekt szervezői. A felhívást itt nézhetitek meg, a szervezőkkel pedig a facebook oldalukon keresztül vehetitek fel a kapcsolatot.
+1: Nippon Groove flyer! Klikk!

12.08.09 - Szeptemberi partydátumok az eseménynaptárban!

12.08.07 - A fórumban megtaláljátok a Nyári Mondoconon és az egy nappal később, az első budapesti Harajuku Walk alatt készült képeket. Klikk ide.
Az aktuális site-revamp hír pedig: a domain átirányítás is sikeresen megtörtént, szóval végetért a költözés, immár minden az új szerverről megy és újra üzemel a webshopos emailcím is.

12.08.05 - Sikeresen át lett költöztetve a fórum az új szerverre, amit pár napig ideiglenesen ide klikkelve tudok elérni. Ha bármi hibát találtok a kiemelt "SoundOfJapan.hu upgrade 2012!" topicba írjátok meg légyszíves, ahol egyébként a fórum és oldal megújulásával kapcsolatos infókat is ott találjátok meg.

12.08.05 - Nippon Groove tracklista, mini-mini-beszámoló itt, képek pedig a fórumon.
A webshopban Nu'est: Action és (újra) G-Dragon: Heartbreaker.
És a lényeg: oldal revamp - második fázis: Amennyiben a fórum (vagy maga az oldal) nem elérhető hosszabb-rövidebb ideig, az a szerver- és szolgáltatóváltás miatt van, ami a napokban esedékes.

12.07.28 - Október 19-én, a skót Bleed From Within és az angol Bury Tomorrow európai turnéjának vendégeként Budapesten, a Dürer Kertben is fellép a japán metalcore csapat, a Crossfaith. Turnéposzterért, linkekért, klikk ide, jegyinfó hamarosan.

12.07.19 - Megújult a SoundOfJapan.hu fórum! Új funkciók, letisztultabb kinézet, nomeg ami a lényeg: újabb, gyorsabb, jobb, biztonságosabb fórummotor. Kisebb változások (design pl.) még várhatóak a következő kb. másfél hónapban. További részletek, hibajelentés, vélemények, stb ebben a topicban.

12.07.15 - A nyár végéig a SoundOfJapan.hu teljes megújuláson megy majd keresztül, mind kinézetben, mind pedig tartalmilag és felépítésileg: a cél egy sokkal frissebb, interaktívabb, modernebb kinézet, természetesen naprakész (és témák szempontjából az eddiginél jóval változatosabb) tartalommal kiegészítve. Ennek részeként az egész oldal alapjaiban átalakul, új szerverre költözik, valamint a fórum is megújul majd és ezeken kívűl is sok egyéb kisebb-nagyobb változás lesz. Ezek miatt azonban előfordulhatnak hosszabb-rövidebb leállások, vagyis ha nem tudjátok elérni az oldalt, vagy a fórumot, akkor nézzetek majd vissza később.
Több infó a váltzásokkal kapcsolatban hamarosan!

12.07.14 - Új CDk a webshopban (Big Bang, BAP, UKiss) és új Nu'est mini-album (Action) előrendelés! Klikk!

12.07.12 - Bővebb infó + flyer a július 27-i Nippon Groove bulihoz az eseménynaptárban.

12.07.12 - Megjelent a Mondo júliusi száma extra adag zenei tartalommal: Screw borító, Screw koncertbeszámoló, Big Bang poszter és egy új, a japán lányzenekarokat bemutató cikksorozat első része egy kis áttekintéssel a hatvanas évektől napjainkig.

12.07.08 - És végül a legutóbbi party: júniusi Nippon Groove tracklista + képek!

12.07.07 - És a második felvonás: Nippon Shoxx vs Night Of Terror beszámoló + képek!

12.07.06 - A háromhetes bulimaraton végeztével végre jön a lemaradások pótlása! Ma a pécsi Nippon Groove buli anyaga került fel (beszámoló+tracklista itt, a többi kép pedig a fórumon), holnap a Nippon Shoxx vs Night Of Terror szezonzárón, vasárnap pedig a legutóbbi Nippon Groove-on lesz a sor!

12.06.27 - Nyári MondoCon infó az eseménynaptárban!

12.06.19 - Az eseménynaptárban a hó végi Nippon Groove buli flyere... és ne feledjétek: most hétvévég szezonzáró Nippon Shoxx a Yukban!

12.06.17 - Az ehavi Mondo magazinban olvashatjátok a beszámolót a pesti LM.C koncertről (a pop részben pedig: Do As Infinity és Every Little Thing!), ehhez kedvcsinálónak pedig itt találtok pár, a koncert előtt készült képet!
De érdemes benézni a webshopba is, ahova az utóbbi időben rengeteg új és régi KPop CD került fel (UKiss, 2NE1, Big Bang, Nu'est, MBLAQ, stb..)

12.06.07 - Nippon Shoxx #34 beszámoló itt, képek a fórumon, infó a két hóvégi buliról (Nippon Groove és szezonzáró Nippon Shoxx a Night Of Terror csapattal közösen) az  eseménynaptárban.

12.06.04 - A május közepi Nippon Groove buli tracklistájáért, plusz mini-beszámolójáért klikk ide, a többi képért pedig nézzetek be a fórumra.

12.06.04 - FONTOS! - A klub kérésére kisebb változtatások történtek a 16 éven aluliak számára szükséges szülői nyilatkozatban, kérjük akinek lehetősége van az az új változatot (letöltés ugyanott, mint tegnap) töltesse ki és hozza a holnapi Screw koncertre. A nyilatkozat természetesen csak érvényes azonosító okirattal (pl. diákigazolvány) együtt érvényes.

12.06.01 - A Screw koncerten a 16 év alattiak számára a belépéshez szükséges szülői engedély letölthető a koncert aloldaláról, vagyis innen.

12.05.31 - Tegnap, május 30-án éjfélkor végleg bezárt a hazai underground sokáig meghatározó oldala, az eredetileg industrial-cyberpunk nyomvonalon induló, majd később sok más irányba is elkalandozó LD50.hu. És, hogy miért van itt szó erről? Valószínűleg sokaknak, akik az utóbbi pár évben kerültek bele ebbe az egész japán / ázsiai zenei dologba, már nem mond sokat az LD50 név, de annak idején hatalmas szerepe volt az oldalnak abban, hogy megtette itthon az első komolyabb lépéseket a színtér, sokaknak ott volt meg az első találkozása a japán zenékkel és ami a lényeg: 2003 tavaszán az LD50 alapító-adminjával, d4m4g3-el (igen, aki a Mondo magazin féle Damage Reportért is felel) csináltuk meg az első, akkor még csak egyszerűen "JRock és Visual-kei Party" néven futó bulinkat, amit a következő pár évben még sok másik követett, egy idő után már a máig megmaradt Nippon Shoxx név alatt. Később, a koncertszervezés beindulásakor is rengeteg segítséget kaptunk az irányukból és mindeközben, a kezdeti, blogszerű induláshoz képest az LD50 is alaposan átalakult, a hazai web egyik legizgalmasabb és legtöbb kreatív, különleges embert tömörítő oldalává és egyben közösségévé válva.
Aztán pár éve kisiklott valami, elfogyott a lendület, a készítők érdeklődése egyre inkább másfele fordult, az oldal pedig szépen lassan önmaga árnyékává vált és emiatt (meg egy halom más ok miatt) döntöttek végül úgy az adminok, hogy lezárják, hogy nem lesz több új cikk, frisstés, nem lehet többet posztolni a fórumon, nem lehet szerkeszteni a profilokat, hanem az elmúlt tizenegy év online múzeumává alakul át a hely. Amig tartott jó volt, köszönet innen is a rengeteg segítséget, a kezdeti lökést és a számtalan közös emléket. R.I.P. LD50.

12.05.21 - Lezárult a Screw nyereményjáték, a nyertes pedig Sakura Miyazaki lett! A nyereményét, a Screw X-Rays CDjét a koncert előtt, a bejáratnál, a jegyárus pultnál veheti majd át, a többi nevező pedig, vigaszdíként, ugyanott jelentkezhet 1-1 Screw kitűzőért. :) A nyertesnek gratula és mindenkinek köszönet a részvételért!

12.05.08 - A Nippon Shoxx #33 mini-beszámolót és tracklistát itt találjátok, a képeket, pedig szokás szerint a fórumon... ahol egyébként a tavaszi Mondoconról is találtok egy adag képet.

12.05.03 - Screw koncert nyereményjáték! A tavalyi, OZ koncert előtti, jeggyel fotózkodós játék sikere után most újrázunk a Screw koncert esetében is: fődíj a csapat X-Rays című CDje, további részletek itt. Ezen kívűl a Trillian boltjában most minden jegy mellé ajándék is jár, részletek szintén a fenti linken.

12.04.27 - November 14-én Budapestre látogat a nemrég újra összeállt An Cafe! Részletek eseménynaptárban.

12.04.26 - A napokban felkerült a májusi Nippon Groove flyere, plusz kis előzetes infó júniusról... amikor egy buli erejéig ellátogatunk Pécsre. További info + flyerek itt.

12.04.14 - Az április 30-as Nippon Shoxx-on az idén 15 éves Dir en grey előtt tisztelgünk egy egyórás blokkal.

12.04.13 - A közös NS / NoT buli a Night Of Terror csapat kérésére késöbbi dátumra lett halasztva, vagyis április 30-án 'csak' sima Nippon Shoxx lesz. De azért készülünk most is valami extrával, erröl bövebb infó (+új flyer) vasárnap hétfő este!

12.04.12 - A hétvégi Mondoconra kiköltözik a webshop is a teljes mostani CD és DVD kinálattal, valamint a szokásos kitűző, poszter, gitárpengető szelekcióval, emiatt az online rebdelés hétfő este környékéig szünetel majd.

12.04.11 - Megjelent a Mondo magazin aktuális száma, benne: SuG, Kra és Asian Kung-Fu Generation cikk, valamint AnCafe poszter!

12.04.08 - Nippon Groove beszámoló múlt hétvégéről, tracklistával, egyebekkel itt, a full képanyag pedig, ahogy mindig, most is a fórumon.

12.04.07 - Pár újdonság, kiegészítés az eseménynaptárban a jövő heti Mondoconnal kapcsolatban (pult, Screw jegyek extra ajándékkal, videók, poszterek, graffiti!), plusz party dátumok a következő két hónapra.

12.03.30 - Kicsit rendbe lett rakva a link szekció, kikerült jópár megszünt oldal (a régóta nem frissített, de még létező oldalak maradtak), és bekerült egy új link is: a Morning Musuméhez és Hello-Projecthez köthető előadókkal foglalkozó helloproject.hu, ahol most, április 9-ig egy nagyszabású szavazás is fut a szóbanforgó énekesekről és csapatokról.

12.03.23 - Nippon Shoxx #32 tracklista, képek és mini-mini-beszámoló itt, a teljes képadag pedig szokás szerint a fórumon.

12.03.11 - Havi Mondo magazin update itt. A zenei rovatban ezúttal a Screw, nomeg a Johnny's sorozat harmadik, záró része, ahol most az ezredforduló után felbukkant genaráció (Kat-Tun, NEWS, Kanjani8, stb) a téma.

12.03.07 - A februári Nippon Groove buli tracklistája, képekkel, mini-beszámolóval itt, a teljes képadag pedig szokás szerint a fórumon.

12.02.29 - Még egy update: Screw videóüzenet az európai rajongóknak, az EU turné alkalmából itt.

12.02.29 - És a Versailles után itt a másik év végi koncertbeszámoló is: a novemberi, budapesti Kanon x Kanon fellépésről, megintcsak egy rakat új képpel kiegészítve.

12.02.27 - Felkerült az online verzió a tavaly őszi bécsi Versailles koncert (annak idején a Mondo magazinban már megjelent) beszámolójából, kicsit kibővítve, jópár eddig nem látott képpel kiegészítve. Klikk.

12.02.20 - Nippon Shoxx #32 flyer és bővebb infó a buliról az eseménynaptárban!

12.02.15 - A napokban került az újságosokhoz a Mondo magazin aktuális száma, a zenei szekcióban pedig a két téma ezúttal: Alice Nine és a Johnny's Entertainment cikksorozat #2 - a '90-es évek, azaz: SMAP, Kinki Kids, Arashi, Tokio, V6.
Ezen kívűl, ahogy láthatjátok jobbra, elkészült az aktuális Nippon Groove buli flyere, klikk rá a bővebb infókért!

Régebbi frissítések

copyright 2002-2010 ~ Case