Én is nagyon szeretm a Vidollt!
Hú, a kedvenceim a Giza-giza Heart no komoriuta, ezt nagyon imádom. Meghallgattam az eredetijét is, meg a Psycho le Cému verziót is, de a Vidollé a legjobb...
Aztán a Heroin - ez volt az első, amit hallottam tőlük. Ja, szokás szerint láttam Vidoll képeket, aztán gondoltam meghallgatom. Aztán ez volt a leggyakoribb - Heroin - eMuléban, és ezt kezdtem el tölteni, meg az Agoraphobiát. Az is nagyon tetszett.
Aztán még a mayura ˇ^ pisaroto, meg boku, shimobe és a mommy × daddy + az [F] stein to [M], hát a többinek nem tudom a címét, mert a discmanem csak azt írja ki, hogy pl. 05:08 [ötös könyvtár nyolcadik szám]
Kedvenc tag: nincsen - na jó, talán Jui, de még persze Rame és Tero is. Azt meg nem nagyon követem, hogy jelenleg ki van még rajtuk kívül az együttesben - úgy vettem észre, ők hárman az állandó tagok.
Hát a PVikhez nekem sincs türelmem, mért nem csinálnak jobbakat??!!!
Láttam őket hétköznapi ruhában a YouTube-on, olyan furcsa volt, szokatlan, de hát ők is csak emberek, nem hordhatnak állandóan ilyen kényelmetlen kis szűk rucikat, nemigaz?
http://www.youtube.com/w/%30F4%30A3%30C ... rch=vidoll
Hát nem aranyosak?
Gondoltam, rakok be képet is, íme:
Az egyik kedvenc képbeszerzős oldalamról ^^" Mondjuk Tero jobban tetszett piros hajjal, de így is szép azért...