Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 25 Sun, 12:06 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 676 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 46  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 30 Thu, 8:50 pm 
VIP Member

Jigsaw wrote:
Hogy mim van nálad? Meg mit kaptam meg? Vagy ez nem nekem szólt? Most akkor mi van? XDXDXD

*uhh, nehezen töltődik... 2 óra lesz az az 1 óra...* ˇoˇ~zzz

tudod hogy kezd rémisztő tendenciát ölteni ez? ^^" mégis milyen logikai úton kockáztad ki hogy nálad van ji egy rakat cucca mikor nem is találkoztatok még sose és te majdhogynem ma ismerted meg az együttest? ^^"

ji: melyik az a pv amikor az erdő szélén vagy bent az erdőben bohóckodnak?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 30 Thu, 9:44 pm 
Forum Fanatic

Hmm, hát igen, félreértettem valamit... Gomen. ^^;;;

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 30 Thu, 9:48 pm 
Member

Uhhh, hát Vidoll. Van egy pár daluk, ami bejön, pl Torikabuto vagy a boku, shimobe, de úgy összeségében én se vagyok oda értük, sõt legtöbbször kifejezetten irritál a banda zenéje^^' Hogy ez mér van nem tom, pedig az énekes hangja tûrhetõ, csak az összhatás az ami nem bejövõs.

A PVk meg tipikus indies videók, de hát istenem ez van, az indies bandák nincsenek eleresztve annyi pénzzel amibõl ütõsebb videókat lehetne finanszírozni :sweatdrop:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 30 Thu, 10:08 pm 
Site Admin

na ja, elsö egypár Vidoll PV eléggé.. izé lett, az má igaz.. :sweatdrop: üvöltött róluk a pénz meg föleg az ötlethiány (mert azért azt már sokan bizonyították, hogy nulla költségvetéssel is lehet baromi jó videókat összehozni) boku boku-t is csak a helyszín (roncstelep <3) meg a már emlegetett koreografia-baromság menti. ^^ Az utobbi pár PV azért már sokkal türhetöbb lett, mondjuk foleg a legujabb, mert az elozo 2 (ningyo/[f]stein) kissé azé uncsi volt.

zeneileg meg.. a lassabb számaikat soha nem szerettem kulonosebben, ellenben az elborultakat nagyon.. boku boku, kichigai tv, itsuwari no jouzai, nomeg persze shasei sankai narcolepsy. <3 <3

vagyis összevéve nálam egyik favorit indies bandák között. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 30 Thu, 11:09 pm 
Elite Member

Ji-chan wrote:
erisz-chan mindent elhozol ugye a regi pvket is meg az mp3-at is!! És meg is ölelsz ugyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Igen mindent viszek majd amit tudok. Addig az újakat is kiirom.
Igen persze meg is ölellek. :sweatdrop:

Locgod: Ok, nem tőlem kérdezted, de szerintem csak az occult propose-ban van erdőféleség. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 30 Thu, 11:16 pm 
Site Admin

Erisz wrote:
Ji-chan wrote:
erisz-chan mindent elhozol ugye a regi pvket is meg az mp3-at is!! És meg is ölelsz ugyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Igen mindent viszek majd amit tudok. Addig az újakat is kiirom.
Igen persze meg is ölellek. :sweatdrop:

Locgod: Ok, nem tõlem kérdezted, de szerintem csak az occult propose-ban van erdõféleség. :roll:

ha jól emlékszem az elsö adag PVben (i my ai mai / itsuwari no jouzai / Occult Proposal) mindegyikben felbukkan valamennyire az erdö, de kettöben minimum. de nagyon rég nem láttam öket, tehát nem 100% ^^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 30 Thu, 11:35 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

kedvenceim a hosszú című dalok, meg eleve fura címek vannak, sz'al most ki kell bogarásznom őket a winamp-ról. -O-O-

Shasei 3-kai Narcolepsy
Shinbun Mass Comm Kankeisha no Gata e
Mommy x Daddy
[F] Stein to [M]
kichigai TV

a 'más hangvételű' Miren

lassú számok közt is van egy fogós számomra, a gyönyörű Route (U)

amúgy szórványokban egyetértek az előttem szólókkal....^^"

boku-boku alap itt is, az első Vidoll szám, ami megfogott. ( először az a lassú "karácsonyi dalt" hallottam tőlük, amit egy ideig nem is sikerült beazonosítani , hogy az imádott "boku-boku"s zenekarral azonos, amúgy szép dal <3. ^^")

és a Kalimero vs. Vidoll együttzenélgetésből nagy kedvencem az Aoi Tori, meg úgy egyáltalán, egyik kedvenc Vidoll számom, amúgy az eredeti Kalimero változat annyira nem ...

é ha vki be tud copizny ide egy Vidoll discográfiát, az tök jó lenne nekem, a mp3ak sűrűjében.

[edit] haaa-haaaa

találtam: http://www.jrock.hg.pl/disc/vidolldisc.htm

bocsi, de eddig tényleg fogalmam nem volt, mennyi dal van meg s hiányzik tőlük. ^^""""""""" ezt az oldalt meg pont nem néztem meg. ^^"""""

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jul 01 Fri, 12:19 am 
Site Admin

bylon wrote:
[i]Shasei 3-kai Narcolepsy

jejj, végre mégvalaki aki szereti azt a számot ^^ (régebbi vk bulikban le lettem szólva, hogy miért pont azt adom mindig.. xD)

bylon wrote:
é ha vki be tud copizny ide egy Vidoll discográfiát, az tök jó lenne nekem, a mp3ak sûrûjében.

diszkográfiában, meg általában angol Vidoll oldalak közt a legjobb a Kokeshi:Deconstructer ami a JRockSaga mellékoldala. :heart: (habár az idei kiadványok még nem lettek updatelve.. ejnye o_O)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jul 01 Fri, 1:03 am 
Elite Member

na és ami még kimaradt, vagyis az a bizonyos update: *erisz most okoskodik.. szóljatok rám, ha túlzásba viszem*

h0m0 crash trap (black disk) --- 2004.12.29
h0m0 crash trap (white disk) --- 2004.12.29
Remind story --- 2005.04.22
Mukashi Futokoro Kashi Soushuuhen + Omake Tsuki ---2005.04.22
Még van egy Vidoll - rope című dal is valahol elveszve az idő kerekében (de csak azért mert nem tudom mikor adták ki. A High style paradox 4-en volt)

Éééén is szeretem a shasei sankai narcolepsy-t. Ki mondta neked azt, hogy ne add folyton azt?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jul 08 Fri, 3:58 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Végre van ilyen topic is! ^_^ *luv Vidoll*
Kedvencek? Nagyon szeretem a borult kis alkotásaikat, mint a boku boku vagy a kichigai TV, de úgy igazából a kis groovi dalaikért rajongok nagyon mint a MommyXDaddy, mayura - pisarato, Teddy, ginza ginza heart no komori uta, miren, stb.
Kedvenc tag: kettő is van! Rame és Tero, mert Rame csodásan öltözködik, minden ruháját leírígyeltem már róla, és úgy mint Tero, ő is nagyon idióta xD. Ez meg nálam ugye mindig pozitívum. Juit meg símán imádom és minden tiszteletem a hangjáé!
Nah, a PViket én se szeretem, bár az újjakat majd még el kell kérnem valakitől, mivel csak a Remind story van meg. Az már styleos, de nagyon uncsi :P .

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 04 Wed, 10:39 am 
Forum Addict

Én is nagyon szeretm a Vidollt!
Hú, a kedvenceim a Giza-giza Heart no komoriuta, ezt nagyon imádom. Meghallgattam az eredetijét is, meg a Psycho le Cému verziót is, de a Vidollé a legjobb...
Aztán a Heroin - ez volt az első, amit hallottam tőlük. Ja, szokás szerint láttam Vidoll képeket, aztán gondoltam meghallgatom. Aztán ez volt a leggyakoribb - Heroin - eMuléban, és ezt kezdtem el tölteni, meg az Agoraphobiát. Az is nagyon tetszett.
Aztán még a mayura ˇ^ pisaroto, meg boku, shimobe és a mommy × daddy + az [F] stein to [M], hát a többinek nem tudom a címét, mert a discmanem csak azt írja ki, hogy pl. 05:08 [ötös könyvtár nyolcadik szám] :roll:

Kedvenc tag: nincsen - na jó, talán Jui, de még persze Rame és Tero is. Azt meg nem nagyon követem, hogy jelenleg ki van még rajtuk kívül az együttesben - úgy vettem észre, ők hárman az állandó tagok.

Hát a PVikhez nekem sincs türelmem, mért nem csinálnak jobbakat??!!!
Láttam őket hétköznapi ruhában a YouTube-on, olyan furcsa volt, szokatlan, de hát ők is csak emberek, nem hordhatnak állandóan ilyen kényelmetlen kis szűk rucikat, nemigaz?

http://www.youtube.com/w/%30F4%30A3%30C ... rch=vidoll

Hát nem aranyosak?
Gondoltam, rakok be képet is, íme:
Image

Az egyik kedvenc képbeszerzős oldalamról ^^" Mondjuk Tero jobban tetszett piros hajjal, de így is szép azért...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 07 Sat, 2:50 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

setsuna wrote:
Mondjuk Tero jobban tetszett piros hajjal, de így is szép azért...

Hát, ezzel a véleménnyel nem vagy egyedül. xD

Jujj, megvannak az új PVk Tonberry-n! A Chocoripeyes-t ajállom mindenkinek! Vannak benne zombik, meg nasty-nurse Rame! ^.^ xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 08 Sun, 1:34 pm 
Official Cheerleader

tenshi wrote:
Jujj, megvannak az új PVk Tonberry-n! A Chocoripeyes-t ajállom mindenkinek! Vannak benne zombik, meg nasty-nurse Rame! ^.^ xD

oh fuck XDD na ezt meg kell néznem *megy töltögetni*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jan 08 Sun, 2:57 pm 
Forum Addict

tenshi wrote:

Rame nagggyon édes abban az ápolónő jelmezben!!!!! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 30 Fri, 11:07 am 
Elite Member

Boldog szülinapot Jui!!!!!
:new-bday:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 676 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 46  Next

All times are UTC + 1 hour