Jelentem, meghallgattam az új albumot. Először a panaszkodás: 12 számból 6-ot a singlek és cwk tesznek ki! Ráadásul a Kimi ga matteiru karát is énekelte már tavaly(!) decemberben, az Orenji no taiyou meg a Moon Childból van... Tehát nem sok újdonság van

Ezekután kíváncsi vagyok MIT csinál Gakkun dalírás helyett
Most jöhet a dicshimnusz
Tracklist:
1. Dybbuk
Első reakcióm:

Gackt már megint alkotott valami meglepőt

Hogyismondjam... Ilyen izé... rap betétek vannak benne, meg néhol ilyen Nine Sprial-utánérzésem volt (amikor rezegtette a hangját (JÓ! az a bégetés-szerű hang

) Érdekelne ki rapelt... (vagy micsinált

)
2. Mind Forest
Széééép

A single albumok alatt megszokott lassú, lágy átvezető/bevezető részek után némi (finom) zúzás. (okéoké, szóval tempósabb, hangosabb, sok gitár és basszus

)
3. Tsuki no uta
Ezt ugye ismerjük.
4. Kimi ga matteiru kara
Ezt a dalt Gakkun a tavaly év végi koncertturnén már énekelte. Év elején az a hír járta, hogy ez lesz a következő single, de én részemről örülök, hogy inkább a tempósabb Kimi ga oikaketa yume lett az, ugyanis ez sem az a kifejezetten pörgős dal.
5. Solitary
Last Song cwje.
6. Hoshi no suna
Tsuki no uta cwje.
7. Lust for blood
WOW

Egyelőre teljesen

Gondolom a Moon Child projecthez kapcsolódik (vámpíííííír

). Az elején a szívdobbanások igen ott vannak

Mondjuk a bevezető rész Madonna Frozen-jére emlékeztet, de nem baj, nem teljesen ugyanaz, plusz szeretem azt a számot is

A szöveg kellene még a boldogságomhoz. (Meg persze a többi dalszöveg is nagyon érdekelne)
8. White Eyes
Itt is lassú felvezetés után gyorsulunk, a gyorsabb tempó nagyjából végig marad, néha picit megtorpan. A gitár nagyon tetszik benne: tulajdonképpen olyan tök-szimpla-de-nagyon-bejön dallam 8)
9. Kimi ga oikaketa yume
Az első idei single.
10. Last Song
A legutóbbi single.
11. Birdcage
A Kimi ga oikaketa yume cwje.
12. Orenji no taiyou
Moon Child betétdal. Van benne Haido!
Összefoglalva: amikor a tracklistet megláttam, begurultam egy csöppet, hogy több mint a felét ismerem már, de miután végighallgattam, teljesen elszállt a rosszkedvem. Első számon besokkoltam picit, de ugyanez volt a Papa lapped stb-vel is, aztán hogy megtetszett az is

Összességében a számokra a lassú blokk - gyors blokk váltakozások jellemzőek, meg sok akusztikus gitár, és persze nem hiányozhat a hegedű sem

Továbbra is imádom Gacktot
P.S.: *khm* Hallottátok-é, hogy a Crescent megjelenésének napján ismét kijött a 12gatsu no love song - MANDARIN nyelven!
Kellemes Mikulást