Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 24 Sat, 11:21 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 174  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2003 Nov 30 Sun, 4:52 am 
Elite Member

Case wrote:
hát nem tudom, én spec. nagyon-nagyon untam ezt az új PVt..

Igen furcsa is lenne, ha tetszene (mármint úgy, ahogy nekünk :P )

Mana: Köszi a tippet. A Jihakut feltétlenül meg fogom rendelni. Nekem tökre tetszik a borítója, olyan konszolidált (Gackt és a hamis image keltés :D). Viszont a nevetséges, hogy a szállítás többe kerül, mint maga a könyv, mégha nem is expressz kéred. Ez az amazon.co.jp ilyen szempontból nagyon vad, ahogy látom. Cdjapan-nál eszpressz küldenek majdnemhogy ennyiért, mint itt simán. Csakhát nekik meg nincsenek meg ezek a könyvek. Valószínűleg érdemes volna megvárni, amíg újra megjelenik a Moon Child könyv, és akkor együtt megrendelni a 2-t, nem? Úgy lehetne valamit a szállítási díjon spórolni. Te hogy tervezed?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Nov 30 Sun, 12:37 pm 
Elite Member

Mira: Januárban tervezek rendelni az amazontól könyveket, már mások is jelezték, hogy beszállnának, mert így megoszlik az a nyamvadt postaköltség. Ha kibírod januárig, akkor rendelhetünk együtt, picit olcsóbban 8)

I ain't crazy
I'm just a little strange
-----Siam Shade-----

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Nov 30 Sun, 8:04 pm 
Elite Member

Mana: Ez szuper volna. :smile1: Januárig akkor még gondolom összefutunk meet-en, és akkor odaadom a pénzt (majd kiszámoljuk mennyire jön ki körülbelül).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Dec 03 Wed, 1:57 am 
Elite Member

"However, the guys who were in the band next door were mostly guys who had started learning instruments when they were in junior high or high school. They didn't have anyone to teach them, so they were self-taught. Honestly, they sucked. They really did."
Jihaku, 'Drums' fejezet.

"Even so, many of my friends were in bands, and they knew that I played the drums, so they would ask me, "Won't you come be our backup?" However, I always declined. They were all at a lower level than me, so I didn't want to play for them."
Jihaku, 'Band' fejezet.

"During this, I thought that the members of Malice Mizer were very fun people. Speaking in terms of their musical ability, they weren't very advanced. However, they were fun. This moved my heart. I decided to join Malice Mizer."
Jihaku, 'Meeting Malice Mizer' fejezet.

Gackt, Te túl jó vagy erre a földre :sweatdrop: (however...)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Dec 03 Wed, 1:54 pm 
Elite Member

Önbizalomban nincs hiány :twisted:

I ain't crazy
-----Siam Shade-----

Profile  

Post subject: Crescent
PostPosted: 2003 Dec 06 Sat, 3:42 pm 
Elite Member

Jelentem, meghallgattam az új albumot. Először a panaszkodás: 12 számból 6-ot a singlek és cwk tesznek ki! Ráadásul a Kimi ga matteiru karát is énekelte már tavaly(!) decemberben, az Orenji no taiyou meg a Moon Childból van... Tehát nem sok újdonság van :argh: Ezekután kíváncsi vagyok MIT csinál Gakkun dalírás helyett :poke:

Most jöhet a dicshimnusz :sweatdrop:

Tracklist:

1. Dybbuk
Első reakcióm: :shocked!: Gackt már megint alkotott valami meglepőt :sweatdrop: Hogyismondjam... Ilyen izé... rap betétek vannak benne, meg néhol ilyen Nine Sprial-utánérzésem volt (amikor rezegtette a hangját (JÓ! az a bégetés-szerű hang :twisted: ) Érdekelne ki rapelt... (vagy micsinált :? )

2. Mind Forest
Széééép :heart: A single albumok alatt megszokott lassú, lágy átvezető/bevezető részek után némi (finom) zúzás. (okéoké, szóval tempósabb, hangosabb, sok gitár és basszus :drop2: )

3. Tsuki no uta
Ezt ugye ismerjük.

4. Kimi ga matteiru kara
Ezt a dalt Gakkun a tavaly év végi koncertturnén már énekelte. Év elején az a hír járta, hogy ez lesz a következő single, de én részemről örülök, hogy inkább a tempósabb Kimi ga oikaketa yume lett az, ugyanis ez sem az a kifejezetten pörgős dal.

5. Solitary
Last Song cwje.

6. Hoshi no suna
Tsuki no uta cwje.

7. Lust for blood
WOW :!: Egyelőre teljesen :idol: Gondolom a Moon Child projecthez kapcsolódik (vámpíííííír :vamp: :sweatdrop: ). Az elején a szívdobbanások igen ott vannak :smile2: Mondjuk a bevezető rész Madonna Frozen-jére emlékeztet, de nem baj, nem teljesen ugyanaz, plusz szeretem azt a számot is :love: A szöveg kellene még a boldogságomhoz. (Meg persze a többi dalszöveg is nagyon érdekelne)

8. White Eyes
Itt is lassú felvezetés után gyorsulunk, a gyorsabb tempó nagyjából végig marad, néha picit megtorpan. A gitár nagyon tetszik benne: tulajdonképpen olyan tök-szimpla-de-nagyon-bejön dallam 8)

9. Kimi ga oikaketa yume
Az első idei single.

10. Last Song
A legutóbbi single.

11. Birdcage
A Kimi ga oikaketa yume cwje.

12. Orenji no taiyou
Moon Child betétdal. Van benne Haido! :love2:

Összefoglalva: amikor a tracklistet megláttam, begurultam egy csöppet, hogy több mint a felét ismerem már, de miután végighallgattam, teljesen elszállt a rosszkedvem. Első számon besokkoltam picit, de ugyanez volt a Papa lapped stb-vel is, aztán hogy megtetszett az is :sweatdrop: Összességében a számokra a lassú blokk - gyors blokk váltakozások jellemzőek, meg sok akusztikus gitár, és persze nem hiányozhat a hegedű sem :smile2: Továbbra is imádom Gacktot :love3:

P.S.: *khm* Hallottátok-é, hogy a Crescent megjelenésének napján ismét kijött a 12gatsu no love song - MANDARIN nyelven! :mrgreen: :twisted:

Kellemes Mikulást :x-mas:

I ain't crazy
-----Siam Shade-----

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Dec 06 Sat, 10:54 pm 
Senior Member

Nem vagyok nagy Gackt rajongó. (Ez a szólómunkásságára értendő. A Malice Mizerben csúcs volt 8) .) De kíváncsiságból letöltöttem az új lemezt. Nem hittem volna, hogy ilyen jó! Eddig a Moon-t ismertem Tőle, de ott egy-két dalra mondtam, hogy OK. A "bégetésszerű" stílust nem szeretem, ha túlzásba viszi (Another World).
A Crescent-en, viszont találtam jópár szerzeményt, ami megfogott. A legjobb a Lust For Blood! Legalább 20X meghallgattam sorozatban :lol: . Most is éppen ez megy. De még a Mind Forest, a White Eyes, a Last Song és a Dybbuk (ez engem is meglepett :shock: - a zúzós részek iszonyú jók :twisted: ) is rákerültek a Winamp listámra :wink: . Gratulálok Gacktnek az új albumért (bár ezt sosem fogja megtudni :wink: )!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Dec 06 Sat, 11:50 pm 
Elite Member

StabWest wrote:
A "b?get?sszer?" st?lust nem szeretem, ha t?lz?sba viszi (Another World).

A, azt Kiyoharu es Kirito sokkal jobban csinaljak.... :D
________
LEXUS CUP HISTORY

Last edited by mufurc on 2011 Feb 26 Sat, 2:12 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Dec 06 Sat, 11:53 pm 
Senior Member

mufurc wrote:
StabWest wrote:
A "bégetésszerű" stílust nem szeretem, ha túlzásba viszi (Another World).

Küldjük el Hozzájuk tanulni :lol: !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Dec 06 Sat, 11:57 pm 
Elite Member

StabWest wrote:
mufurc wrote:
StabWest wrote:
A "b?get?sszer?" st?lust nem szeretem, ha t?lz?sba viszi (Another World).

K?ldj?k el Hozz?juk tanulni :lol: !

........
Elkepzeltem........
"Beee....." "nemnem, Beeee" "egy fenet, BEEE"

....jaj XD :sweatdrop:
________
LAMBORGHINI 400GT

Last edited by mufurc on 2011 Feb 26 Sat, 2:12 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Dec 06 Sat, 11:59 pm 
Senior Member

mufurc wrote:
StabWest wrote:
mufurc wrote:
StabWest wrote:
A "bégetésszerű" stílust nem szeretem, ha túlzásba viszi (Another World).

Küldjük el Hozzájuk tanulni :lol: !

........
Elkepzeltem........
"Beee....." "nemnem, Beeee" "egy fenet, BEEE"

....jaj XD :sweatdrop:

:lol: :lol: :lol: "Gackt, ez most csak 3-as. Legközelebb már jobb lesz!"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Dec 07 Sun, 2:18 am 
Elite Member

mana wrote:
Hallottátok-é, hogy a Crescent megjelenésének napján ismét kijött a 12gatsu no love song - MANDARIN nyelven! :mrgreen: :twisted:

Ühüm, persze. Ha még nem hallottad, innét le tudod tölteni: http://www.livejournal.com/community/dears/
Le kell menni dec. 4-ig 2:54 p.m.-ig.
A Moon Child film kapcsán Gacku úgy tűnik nem csak Hyde-al kötött gyümölcsöző barátságot, de Wang Li Honggal is, ebben a számban ugyanis ő a háttérvokalista, és a dal végének van egy ilyen aranyos kinai rappelős beütése. Ráadásul a szövegét is ő írta. Azon a DVD-n pedig, amit megrendeltem (Jougen no Tsuki), az utolsó szám az Oranji Taiyou, amit szintén WLH-gal közösen ad elő élőben. (Még nem jött meg a koncert, de olvastam a CDJapan honlapján.)
Basszus egyébként teljesen megfeledkeztem róla, hogy 3-án jelenik meg a Crescent, aztán ma kapok a fejemhez, hogy talán le kéne tölteni. :smile3:

Stabwest: Hűha, örülök, hogy tetszett az album. Alig várom, hogy én is heghallgathassam. A beszámolóitok alapján :love2: Egyébként, észrevettem, hogy úgy ragoztad a Gacktot, hogy Gacktnek. Ezek szerint Te e-vel mondod? :D OK, végülis nem baj, az angolok is biztos így mondják. Csak nekem azért furcsa, mert a japánoknak az a ugyanúgy a, mint nekünk magyaroknak (nagyjából, de mélyebben felesleges belemenni).

Azt egyébként hallottátok, hogy azok közül, akik megveszik mind a 4 újonnan megjelenő micsodáját (Last Song, Crescent, Juunigatsu kínaiul és Platinum box 4), azok közül kisorsolnak/választanak egyet, akinek Gackt teljesíti egy kívánságát? Az info innét van: http://www.jpop.com/weekly25092003.php
Nagyon abszurd dolgokat, mint például Vegyél el feleségül vagy Add nekem az összes pénzedet, nem lehet kérni, de randit például igen. Mekkora oltás. :sweatdrop:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Dec 07 Sun, 6:38 pm 
Elite Member

mira wrote:
Azt egyébként hallottátok, hogy azok közül, akik megveszik mind a 4 újonnan megjelenő micsodáját (Last Song, Crescent, Juunigatsu kínaiul és Platinum box 4), azok közül kisorsolnak/választanak egyet, akinek Gackt teljesíti egy kívánságát? Az info innét van: http://www.jpop.com/weekly25092003.php
Nagyon abszurd dolgokat, mint például Vegyél el feleségül vagy Add nekem az összes pénzedet, nem lehet kérni, de randit például igen. Mekkora oltás. :sweatdrop:

:smile3: :mrgreen: :sweatdrop:
MUHAHA!

*khm*
Ha Gackt valamiért abbahagyná az éneklést javaslom neki a marketinges pályát... :sweatdrop: Kétségkívül tudja, hogy lehet jól eladni valamit :smile3: :smile3: :smile3:

Egy kívánságteljesítő Gackt... fufufu :smile3:
Azt vajon lehet kérni, hogy ezentúl az összes official megjelenő cuccát (cd, könyv, naptár stb.) dedikáltan postázzák a megjelenés napján?! :sweatdrop:

*Mana megy, és összeszámolja a maradék pénzét :sweatdrop: *

Szóval? Ki mit kívánna? :smile3:

Mira: köszi a 12gatsu linket!!! :heart:

I ain't crazy
-----Siam Shade-----

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Dec 07 Sun, 7:41 pm 
Site Admin

mira wrote:
Nagyon abszurd dolgokat, mint például Vegyél el feleségül vagy Add nekem az összes pénzedet, nem lehet kérni, de randit például igen.

Ezt ugye inkább Gackt szokta kérni a rajongóitól, akik boldogan utána is dobják utolsó filléreiket is.. :beee:

En meg még mindig arra várok, hogy a 12gatsu mikor jelenik már meg végre hindi nyelven!! :moo:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Dec 08 Mon, 6:02 am 
Elite Member

Case wrote:
mira wrote:
Nagyon abszurd dolgokat, mint például Vegyél el feleségül vagy Add nekem az összes pénzedet, nem lehet kérni, de randit például igen.

Ezt ugye inkább Gackt szokta kérni a rajongóitól, akik boldogan utána is dobják utolsó filléreiket is.. :beee:

Nekem nagyobb nyelvem van! :bleach:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 174  Next

All times are UTC + 1 hour