Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 May 04 Mon, 1:09 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 10:37 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Baldy wrote:

wuu! nagyon jó képeek!^___^ köszi!^^

és ha már képek: Orsi, te is jössz nekem képekkel! XD piszkáld meg a nevemben a kedves párodat!^^ lécciiii! o(=^.^=)o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 10:51 pm 
Forum Fanatic

Amiyade wrote:
mondjuk azt az egy szem shiina ringo számot keveselltem

Egyetértek. :) (nekem a női blokk fénypontja volt, persze a Sibuja-Síbuja-Síbuja görll mellett ;D)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 10 Mon, 7:28 am 
Senior Member

ginji wrote:
:D B*zd meg Gorgar ott se voltál xDDD vagy épp ezért nem volt jó?

Ahogy mondod :D téged viszont láttalak az egyik képen:))) vagyis legalábbis azt hiszem a tömegben egy Ginjit láttam :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 10 Mon, 10:13 am 
Site Admin

Baldy: kösz a képeket ^^

Shizu wrote:
Viszont o(oké, én is táncoltam rá), de már kezd unalmas lenni Gackt Vanillája...

Ahh, végre egy ellenvélemény Vanilla ügyben! :pinky2:

Malice Martinet wrote:
de akkoris hiányzott már a seggrázás (a színpadon milyen fun! ^^ remélem, nem zavartuk a dj-ket ^^" )

Én csak attól kapartam a falat, mikor a pult mögött, a CDkupacokhoz közel, meg a pult és a backstage ajtó közt ment a nyüzsgés.. xD ott zavaró volt, mert közlekedni is nehezebb volt, meg amikor beáll valaki a lámpák elé, akkor kicsit nehéz volt a CD feliratokat bogarászni. o_O/

Mitsu wrote:
Aközben leginkább kint ácsorogtunk a hûvösben, mert bent a levegõ amúgyis gyilkos volt x__x Az még oké hogy a büfé környékén dohányoznak, de azt nagyon nem díjazom hogy benn a tánctéren is... na de mindegy, biztos csak engem zavar .__."

Nem csak téged zavart.. pár emberre rá is szóltam, de láthatóan nem vették komolyan a dolgot, pedig tényleg nagyon durva volt bent néha a levegö. Nem tudom egyesek miért nem figyelnek másokra annyira, hogy ne a terem közepén füstöljenek, hanem az ücsörgös részen, a bárban, vagy akár kint. De majd legközeleb jobban odafigyelek, meg elöre is kiírom, hogy plíz, ott ne. ^^"

Ruhatáros meg miket müvelt, hogy mindenki így ki volt akadva miatta? o_O

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 10 Mon, 1:05 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Én is röviden és tömören nyilatkoznék: nagyon tetszett a buli! :smile2:
Elnézést kérnék akiknek fejtörést okoztam a fejemet ékesítő hajjal, ez történik ha nincs pénzed, időd, stb. fodrászhoz menni és nem akarsz a kikopőott lepukkant punk fizutáddal aratni; a fejedbe cseszel egy parókát ha van. xD (A végén persze megkaptam hogy mi ez? Instant Addams Family cosplay? xDDDDDD Hell yesssss!!!!! xD)
Annak is örülök hogy mindenkinek tetszett az orvos-hobbiszuperhős-mutánsrénszarvas plüssöm Dr. Tony Tony Chopper. xD Többet nem viszem buliba mert iszonyat cigiszaga lett, de sikerült kiszellőztetni azóta és egyszer megérte vele rohangálni és táncikálni. xD Főleg a News Sayaendojára volt érdemes magammal cipelni, mivel a dal ahhoz az animehez készült amiben az említett doktorúr szerepel. xD Azért a dalért külön hála, nagyon jól esett most is! :pinky2:
Bár csak a buli elején táncikáltam, azért akkor nagyon jó számok mentem, utánna kevésbé vagy csak nem hallottam őket, de majd meglátom a tracklistnél hogy miről maradtam le. Mindenesetre nagy köszönet Namie Amuro No című számáért és Ji-channak a Be Survivor-ért! :heart:
Az este többi részében viszont nem bántam különösebben hogy a barátaimmal dumcsiztam, vagyis akivel éppen értem, majd legközelebb talán többet táncolok. xD De jó volt a cowboykalapot is vinni, abban is sokat örömüket lelték. xDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 10 Mon, 3:30 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Ahh, végre egy ellenvélemény Vanilla ügyben! :pinky2:

És merem vállalni a lincselést XD :beaten:

Case wrote:

Hátööö... no comment... paraszt volt... pl közölte várjuk meg míg mindenki aki jegyet vett bepakol és csak aztán ad ki ruhát, táskát... stb... közöltem vele, csak le kéne emelnie a 2. fogasról a táskát, berakom a szemüvegem és csá... de nem, végig kellett állnom és vagy 11ig biztos nem táncoltam.. kicsit drága volt ahhoz hogy összetörjem...

a cigizésről: a tánctéri cigizésről csak annyit, hogy Ayumin el is oltottak cigarettát... ha valaha megtudom ki volt, az addig élt... ha nem ölhetem meg, gondoskodom róla, hogy a következő cigit a nyelvén oltsam el...

én még a tánctéri ivászatot nem szeretem... nem egy embert öntöttek le sörrel, egyebekkel, köszönjük szépen... -.-"

Baldy: köszi a képeket. XD

A játékszeret látom tetszettek, egész éjszaka alig volt nálunk mindenki elcsórálta XD Aztán üldöztük őket buli végefelé, mert senki nem tudta kinél van :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 10 Mon, 3:54 pm 
Elite Member

Shizu wrote:
a cigizésről: a tánctéri cigizésről csak annyit, hogy Ayumin el is oltottak cigarettát... ha valaha megtudom ki volt, az addig élt... ha nem ölhetem meg, gondoskodom róla, hogy a következő cigit a nyelvén oltsam el...
a buli feleben gyilkohattad volna az embereket, mert 2 kezemen nem tudtam volna megszamolni mellettem hanyan cigiztek az ejszaka folyaman.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 10 Mon, 3:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Amiyade wrote:
Shizu wrote:
a cigizésrõl: a tánctéri cigizésrõl csak annyit, hogy Ayumin el is oltottak cigarettát... ha valaha megtudom ki volt, az addig élt... ha nem ölhetem meg, gondoskodom róla, hogy a következõ cigit a nyelvén oltsam el...
a buli feleben gyilkohattad volna az embereket, mert 2 kezemen nem tudtam volna megszamolni mellettem hanyan cigiztek az ejszaka folyaman.

Nem mondtad nekik, Mr. Mackey-sen (Southa Park) affektálva, hogy: "A dohányzás rossz. Értem?" :]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 10 Mon, 4:12 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nem a cigizéssel volt az első problémám, hanem az hogy barátnőm bőrén oltották el! :snipersmile:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 10 Mon, 4:22 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Engem annyira nem zavar a cigizés, csak a mellékhatásai. ^^ Rajtam nem oltogattak el semmit, s bazz' annyira nem is igen akarok siránkozni, hisz' a buli jó volt, a néhány rossz elem meg kellett oda, s örülök hogy ott lehettem. ^^ Minden negativ cucc számomra annyira eltörpült, hogy nem is foglalkoztat a téma. ^^
Apropó: én apró néppel érkeztem, hovatovább animes emberpalántákkal, de asszem sikerült azonosítanom jó néhány emberkét a soj fórumról is. ^^ Hurrá :lamb:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 10 Mon, 4:24 pm 
Official HobbitGirl

Baldy wrote:

A képek néhol marhára megijesztettek o___O"" De szivecskéimről szépek születtek szerencsére... mekkora alliteráció...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 10 Mon, 5:09 pm 
Senior Member

Case wrote:

Nekem szimplán unszimpi volt, amellett, hogy még azért is elkért egy százast, hogy kivegyem a pénztárcámat a táskámból, ilyet még nem láttam. o_ó

Shizu wrote:

szemüveg

Juj, akkor te voltál az a leány, ott álltam melletted az esemény bekövetkeztekor, epésen meg is jegyeztem hogy tőled nem kértek százast. xD *rossznyugdíjas*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 10 Mon, 5:37 pm 
Senior Member

Én nagyon élveztem a bulit :D ez volt a 2. ilyen party amin részt vettem , de fix h megyek a többire is . a Hide emlékezést meg NAGYON várom , imádom hide-t , amikor a bulin lement a Genkai Haretsu nagyon tomboltam :D:D:D:D köszönet érte :D
az a cigis dolog engem is zavart csöppet :S , volt h már annyira bántotta a szemem a füst h kikellett menjek a teremböl :S . Majd legközelebb kiképzem magam h kibirjam és ne legyen ezzel gondom :)

jajjjj és ki ne hagyjam ARIGATOU a Laruku-ért 'imádja' , amikor meghallottam , összevissza ugráltam és sikitoztam XDXD (kicsit beteges)

Nekem tetszett a változatos zene , végülis kivolt irva h most nem csak Vk lesz.
Mikor Kana-tol lement a Hebi ichigo , muszáj volt végig néznem a körülöttem lévökön :D azért megpillantottam egy két olyan fejet h '' Úúúhh de furcsa hangja van :S " XD én naon szeretem a hangját , és ezt a számot is :D:D

mikor vége lett a bulinak , a buszon szinte csak olyan személyek voltak akik a nippon-rol jönnek :D:D

jo lenne ha egyszer benézne Mo.-ra egy j banda :D:D:D

Ji-chan & Case nagyon jo volt a zene meg a hangulat , arigatou :D:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 10 Mon, 7:43 pm 
Member

Ji + Case, köszi szépen *____* jó volt naon, volt X, B-T ( 3 is és milyenek... O_O :D ), Sayaendo... *___*, meg még sok-sok kedvenc :smilecolors:
A hangosítás jobb volt, mint a múltkor, és néha tényleg ilyesztősok(k)an voltunk bent... :) lehet tudni, mennyien?

Ginji wrote:
szeretném megköszönni az életben tartó colát és ice tea-t xDD na meg az almát (csöves desu)

szivi^^

Baldy wrote:
Nippon Shoxx 7

thx :)

Amiyade wrote:
amit viszont egyre nehezebben viselek, az az egyre sürüsödö cigi füst. arrol nem is álmodok, h az egész klubbol kitiltsák, de legalább a tánctéren ne bagoznának az emberek... megint majdnem megégettek párszor. ha meg amugyis csak áll/ül egy sarokban és roppant gyanusan hallgatja a zenét miért nem lehet ezt kint megtenni?!!

Engem is nagyon zavart. Kész művészet volt egyesek kezét kerülgetni @_@ Kint kéne füstölögni, ahol senkit nem zavar. :)

Case wrote:
Shizu wrote:
Viszont o(oké, én is táncoltam rá), de már kezd unalmas lenni Gackt Vanillája...

Ahh, végre egy ellenvélemény Vanilla ügyben!

meg még egy ^^"

Case wrote:
Én csak attól kapartam a falat, mikor a pult mögött, a CDkupacokhoz közel, meg a pult és a backstage ajtó közt ment a nyüzsgés.. xD

legközelebb úgy kéne tenni a pultot h ne lehessen a színpadra menni, mindjárt nem lenne olyan nyüzsi és a cdk is biztonságban lennének :yoberry:

tenshi wrote:
De jó volt a cowboykalapot is vinni, abban is sokat örömüket lelték. xDDDDD

*______* köszi~~~ :heart:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 10 Mon, 9:22 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Newra wrote:
tenshi wrote:
De jó volt a cowboykalapot is vinni, abban is sokat örömüket lelték. xDDDDD

*______* köszi~~~ :heart:

Szívesen! :heart: <3

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour