Ji + Case, köszi szépen *____* jó volt naon, volt X, B-T ( 3 is és milyenek... O_O

), Sayaendo... *___*, meg még sok-sok kedvenc
A hangosítás jobb volt, mint a múltkor, és néha tényleg ilyesztősok(k)an voltunk bent...
lehet tudni, mennyien?
Ginji wrote:
szeretném megköszönni az életben tartó colát és ice tea-t xDD na meg az almát (csöves desu)
szivi^^
Baldy wrote:
Nippon Shoxx 7
thx

Amiyade wrote:
amit viszont egyre nehezebben viselek, az az egyre sürüsödö cigi füst. arrol nem is álmodok, h az egész klubbol kitiltsák, de legalább a tánctéren ne bagoznának az emberek... megint majdnem megégettek párszor. ha meg amugyis csak áll/ül egy sarokban és roppant gyanusan hallgatja a zenét miért nem lehet ezt kint megtenni?!!
Engem is nagyon zavart. Kész művészet volt egyesek kezét kerülgetni @_@ Kint kéne füstölögni, ahol senkit nem zavar.

Case wrote:
Shizu wrote:
Viszont o(oké, én is táncoltam rá), de már kezd unalmas lenni Gackt Vanillája...
Ahh, végre egy ellenvélemény Vanilla ügyben!
meg még egy ^^"
Case wrote:
Én csak attól kapartam a falat, mikor a pult mögött, a CDkupacokhoz közel, meg a pult és a backstage ajtó közt ment a nyüzsgés.. xD
legközelebb úgy kéne tenni a pultot h ne lehessen a színpadra menni, mindjárt nem lenne olyan nyüzsi és a cdk is biztonságban lennének

tenshi wrote:
De jó volt a cowboykalapot is vinni, abban is sokat örömüket lelték. xDDDDD
*______* köszi~~~