Aru-chan wrote:
Hazafelé a buszon azt számolgattam, h kb. max 10-12 szám volt, amit ismertem
azért ez szerintem enyhén szólva túlzás... ^^"
Aru-chan wrote:
Azt még mindig nem értem, miért kellett egy nyavalyás metronome számért kb 2 órát nyafiznom, de nem is ez a lényeg.
Mások is NAGYON sokan kértek számokat. Ha percenként 2-3 ember kér számot, akkor számold ki, hogy abból mennyi az amit le is lehet adni.. Nem csak te vártál sokat. Egyébként meg direkt odabiggyesztettem azt a Metronome számot a csajos blokk végére.
Aru-chan wrote:
Hangosításról meg annyit, h a tánctéren kívül a számokat nem igazán lehet felismerni, a WC-ben pedig egészen úgy hangzik, mintha a második ukrán front gépesített hadosztálya vonulna át éppen.
Uhhhhh... Komolyan ennyire nagy gond az, hogy a WCben (!!) nem tökéletes a hangzás..? o_O Nem tudom, lehet ezzel mások máshogy vannak, de ha elmegyek egy klubba, akkor én nem a WCben szoktam bulizni, így nem is várom, hogy ott is kristálytisztán szóljon minden.. xD
Egyébként a Vörös Yuk akusztikája a termen kivül sajna valóban nem a legjobb, ezzel igazán nem lehet mit tenni, a Kék Yuk ilyen szempontból jobb, de ott még nehezebb idöpontot kapni, más klub meg kb nincs ami szóba jöhetne ugyebár, így föleg, hogy a meglevö helyek is sorra zárnak be, de ha bárkinek van klub ötlete, akkor hajrá.

Különben (amint Jigsaw észre is vette) most jobb volt a hangzás. Mivel múltkor többen mondták utólag, hogy túl volt nyomva a basszus, ezért az elején a beállásnál direkt kértem a technikust, hogy a fö keverön vegye lejebb a basszust, aztán ha szükség volt rá, akkor nyomtam rá én pluszba a pultból. Meg direkt kikapcsoltam a színpadi monitort is, hogy azt halljam ami kifele szól és igyekeztem utánaállítgatni minden számnál, hogy passzoljanak a dolgok, amennyire lehet. Mert ugye nincs két szám amit ugyanúgy kevetek ki stúdióban, ugyanolyan beállításokkal is drasztikus különbségek lehetnek, így ezeket menet közben kell korrigálni, egységesíteni a keveröpulton, ami nem mindig egyszerü munka, föleg, hogy a fülesben sem úgy hallod vissza a dolgokat, ahogy az élesben szólni fog. Nem olyan egyszerü dolog ám ez, mint ahogy kinéz..

zakuroo wrote:
Az emberekrõl tényleg annyit,hogy nagyon sokan voltunk,sok idegennel. Remélem legközelebb ennyire nem leszünk ömlesztve

Nem tudom, én örülök neki, hogy ennyire sokan voltunk.. ^^ Odafele pont azt néztük, hogy csak azon a buszon amivel mentünk, többen voltunk akik a Yuk fele mentek, mint összesen a régebbi MPCs partykon. xD én nagyon remélem, hogy marad ez a létszám, söt, merthogy így jóval nagyobb az esély arra, hogy zenekarokat is el lehessen hozni ide a közeljövöben.. ^^
Doll wrote:
JI: Téged Imádunk!^____^ Köszi a News-t meg a Kattun-t! Egyszer még megszeretgetlek érte!^^ Case neked is mindent köszi ami volt, csak most nem emlékszem, h mi volt ami fontos! XDD
az egyik news bigyát én adtam ám a végefele.. =o=!
Egyébként pedig: köszönet mindenkinek aki eljött, remélem azért a többség jól érezte magát. Zeneileg a csajos blokkban lehet, hogy relatíve sok volt a kevésbé ismert zene, habár azért ott is volt olyan amit sokan kértek (Kana, exist-trace, stb), az olyasmikkel mint az Aural Vamoire, Anna Tsuchiya, Mika Nakashima, Para Para ez-az, Ayumi, Namie Amuro, Capsule, stb, meg nem hiszem, hogy olyan gond lett volna, hogy nem ismerik elegen..

Egyébként a következö party (május 9 ugyebár) a tervek szerint sokkal inkább pure jrock/vk lesz, sok-sok oldschool dologgal, amik a régi Marco-s bulikban mentek sokat, meg persze mellé az új cuccok is, nomeg a hide emlékkoncert, stb. Vagyis akinek most sok volt a nem-vk, az ott majd tud böven pótolni.

Fényképekkel lesz még munka böven, de a héten valamikor felpakolom öket. ^^
Talál tárgyak: még a buli közben találtunk egy mobilt (világos, valami kis plüss függövel), ami le lett adva a jegyszedöknél, nem tudom az kié volt és ráakadt-e a gazdája. Az öltözö részben meg ottmaradt egy kis fekete kapucnis pulcsi/kardigán, ha valakinek hiányzik, az szóljon. ^^