Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 May 03 Sun, 10:20 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 10:57 am 
Forum Expert
Forum Expert

Ettooo...hol is kezdjem....

Nekem ez a mostani buli annyira nem jött be, de szerintem lehetett is látni rajtam. Nem annyira a tömeg zavart, inkább a zenei anyag összetétele. Hazafelé a buszon azt számolgattam, h kb. max 10-12 szám volt, amit ismertem és amire tudtam is mozogni. Azt még mindig nem értem, miért kellett egy nyavalyás metronome számért kb 2 órát nyafiznom, de nem is ez a lényeg.

A hangulat szerintem úgy a női blokk kezdetével rohamos hanyatlásba fordult, jó ha 30 emberke mozgott a tánctéren - azért figyeltem ám. Persze jó dolog, h ismerjünk meg új előadókat, de ez most valahogy nekem nagyon nem jött be. És ahogy láttam, még egy jópár emberkének sem, a legnagyobb forgalom a ruhatárnál volt.
Csak azért nem léptem hajnali 1-kor, ami eredeti szándékom volt, mert összejöttek az ismik, akikkel nagyjából 3 havonta találkozunk egy-egy ilyen buli alkalmával, és ők tartóztattak.

Mondjuk, a másik, h nem feltétlenül azért megy az meber buliba, h több időt töltsön holmi pirosra festett csöveken ülve, mint a táncparketten.

Hangosításról meg annyit, h a tánctéren kívül a számokat nem igazán lehet felismerni, a WC-ben pedig egészen úgy hangzik, mintha a második ukrán front gépesített hadosztálya vonulna át éppen.

Összefoglalva: remélem, a következő ilyen jellegű buli azért mérföldekkel jobb lesz.
Minden esetre, köszi mindenkinek, aki eljött!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 12:45 pm 
Forum Addict

én is felébredtem :D (anyu közölte h nem aludhatok sokáig,mert vendégek jönnek -.-" XD vicces...najó,annyira nem XD)

a buli sztem sem volt most az igazi. Úgy 2-3 felé teljesen ellaposodott a hangulat,mindenki vagy kint volt vagy valahol ücsörgött. Aztán fél4-4 felé sztem csak jó számok mentek :D Csúcspont nekem az Obscure volt...arra nagyon zúzott mindenki.
Az emberekről tényleg annyit,hogy nagyon sokan voltunk,sok idegennel. Remélem legközelebb ennyire nem leszünk ömlesztve :D

MM,nem jött össze a szöveg költészet akciónk T__T de azért örülök,hogy találkoztunk :D és tetszik a hajad ^^
Case,kinyírlak :beaten: najó,nem :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 12:56 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nah, jó -- várok egy darabig, aztán írok egy pozitív kritikát. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 1:29 pm 
Forum Fanatic

Na, először is nagyon köszi a bulit a szervezőknek/DJ-knek/embereknek, akik ottvoltak és jelenlétükkel növelték számomra az éjszaka fényét! :pinky2:

Nekem személy szerint hangosítás szempontjából jobban bejött ez a mostani, mint a legutóbbi, amikor is alig hallottam valamit az elhangzott dalokból a zajon kívül. :beaten: Most olyan precízebb/durvább volt a megszólalás, talán picit (szvsz) túlságosan is, de már felismertem számokat, jejj~!!! xDDD

A program az nekem olyan so-so volt, akadtak számomra jobb és kevésbé jó részek. Leginkább azzal volt problémám, hogy csomó mindent nem ismertem és ilyen mértékű hangerő és "torzulás" mellett nem tartottam túlságosan befogadhatónak ezeket a dalokat/blokkokat. A másik az, hogy ha ránézek a flyerre, és olvasom, hogy "jrock, visual kei, jgoth", akkor nem egészen egy ilyen eklektikus mix jut eszembe. :lol: Mármint nem baj, hogy sokféle zene volt, csak nekem a 10. tuc-tuc brutálmélynyomós szösszenet után már elegem volt kicsit. xDDD Régebben nekem valahogy olyan "vegytisztábbak" voltak a bulik (tehát visual kei meg jrock ment XD), jó, ez mondjuk csak az én személyes ízlésemet/véleményemet türközi, de na. xD

Amúgy egész korrekt volt, már kíváncsian várom a következő hide-special bulit!! 8)

(és Case, köszi a SADS CD-t, már meghallgattam/átlapozgattam, cool punk bitchness, hell yeah~ ;D)

EDIT: Jah, és majd' elfelejtettem megemlíteni: maaarha sokan voltunk!!! Nagyon durva!! :D Ha visszaemlékezek a Marco-s 50-70 fős bulikra... :lol:
Télleg, lehet tudni pontos számadatot, hányan voltunk? (nekem simán rekordszerűnek tűnt XD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 2:23 pm 
VIP Member

Végre magamhoz tértem....jó volt a buli, köszönet érte.
Egyébként azt hiszem, én is "idegennek" számítottam, mert nem volt még alkalmam eljutni ide, és egy darabig nem is hiszem, hogy lesz, most megtettem. Ez baj?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 2:48 pm 
Member

Énis felkeltem végre. :)
Nos a buli maga nagyon jó volt a társaság miatt, a gondom a zenével vol kicsit... Több VK kellett volna szerintem. Ezeket a zenéket énis alig ismertem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 3:04 pm 
Member

Én most voltam előszőr ilyen bulin és a hangulat álltai volt, sokan voltunk, viszont a tuc tuc zenékből lehetett volna kevesebb:P Hangnál nekem is a torzulás volt a bajom... Egyébként jó volt,remélem a legközelebbi még ennél is jobb lesz :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 3:06 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

YEEEEEY!!!! *felébredt*
tök jó volt a buliiiii!^____^ Jó volt a hangulat, sokat tomboltam! a hangom az teljesen elment! XD
Először neem is furi volt, h mi ez a nagy tömeg, de aztán egyre kevesebben lettünk utána már el lehetett férni!^^
a Casehez való eljutás roppant vicces volt! XDD mostantól lemondok a gps-i állásomról! XDD

JI: Téged Imádunk!^____^ Köszi a News-t meg a Kattun-t! Egyszer még megszeretgetlek érte!^^ Case neked is mindent köszi ami volt, csak most nem emlékszem, h mi volt ami fontos! XDD
Jude, Ji jó volt táncolni! ^.~ remélem lesz még sok ilyen alkalom, és Jude remélem legközelebb tovább is maradsz!^^
A torta hadművelet ismét sikeres volt! XD örülök, h ízlett mindenkinek aki evett belőle, bár a végére már felismerhetetlen volt(na nem mintha az elejé is szép lett volna XD).
Szegedi különítmény: Ha ti nem lettetek volna akkor sokkal rosszabb hangvételben írnám ezt a vélemény! Megköszönni már megköszöntem, de azért itt is mondom, h imádlak titeket!^^ Batout pedig külön élmény volt megismerni! XDDD (még a buszon is Boborjánon röhögtem)
a buli vége felé, elcsórtam Megu kalapját és egy rögtönzött Kiyoharu cosplaybe kezdtem, nagyon vicces volt! XD remélem aki csinált képet az majd megosztja velem! XDD

összegezve: nem hagytam, h elrontsák az estém! csak azért is jól szórakoztam! XD és örülök, h ilyen emberek vesznek körül, akiket a barátaimnak nevezhetek!^___^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 3:09 pm 
Senior Member

Nem mondom hogy na felébredtem, mert nemigen aludtam az éjjel. xD;
A bulit cefetül élveztem, ami inkább a társaságnak, mint a zenének volt betudható. Volt jópár kedvenc, de az a ducduc-szekció picit lelombozott (hangsúlyozom, picit, különösebb bajom nem volt vele, legalább lehetett rá táncolni). Személyem szívesen hallott volna több férfielőadót, dehátistenem, nőnap volt ugye. :3
A ruhatárost kirúgatnám. ^^
A security mi a vihart keresett egész éjjel a ruhatáros mellett, ha nem volt hajlandó segíteni. ^^
A pultos meg süket. ^^

edit: ja és persze köszi a bulit! : D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 3:29 pm 
Site Admin

Aru-chan wrote:
Hazafelé a buszon azt számolgattam, h kb. max 10-12 szám volt, amit ismertem

azért ez szerintem enyhén szólva túlzás... ^^"

Aru-chan wrote:
Azt még mindig nem értem, miért kellett egy nyavalyás metronome számért kb 2 órát nyafiznom, de nem is ez a lényeg.

Mások is NAGYON sokan kértek számokat. Ha percenként 2-3 ember kér számot, akkor számold ki, hogy abból mennyi az amit le is lehet adni.. Nem csak te vártál sokat. Egyébként meg direkt odabiggyesztettem azt a Metronome számot a csajos blokk végére.

Aru-chan wrote:
Hangosításról meg annyit, h a tánctéren kívül a számokat nem igazán lehet felismerni, a WC-ben pedig egészen úgy hangzik, mintha a második ukrán front gépesített hadosztálya vonulna át éppen.

Uhhhhh... Komolyan ennyire nagy gond az, hogy a WCben (!!) nem tökéletes a hangzás..? o_O Nem tudom, lehet ezzel mások máshogy vannak, de ha elmegyek egy klubba, akkor én nem a WCben szoktam bulizni, így nem is várom, hogy ott is kristálytisztán szóljon minden.. xD
Egyébként a Vörös Yuk akusztikája a termen kivül sajna valóban nem a legjobb, ezzel igazán nem lehet mit tenni, a Kék Yuk ilyen szempontból jobb, de ott még nehezebb idöpontot kapni, más klub meg kb nincs ami szóba jöhetne ugyebár, így föleg, hogy a meglevö helyek is sorra zárnak be, de ha bárkinek van klub ötlete, akkor hajrá. :smile2:
Különben (amint Jigsaw észre is vette) most jobb volt a hangzás. Mivel múltkor többen mondták utólag, hogy túl volt nyomva a basszus, ezért az elején a beállásnál direkt kértem a technikust, hogy a fö keverön vegye lejebb a basszust, aztán ha szükség volt rá, akkor nyomtam rá én pluszba a pultból. Meg direkt kikapcsoltam a színpadi monitort is, hogy azt halljam ami kifele szól és igyekeztem utánaállítgatni minden számnál, hogy passzoljanak a dolgok, amennyire lehet. Mert ugye nincs két szám amit ugyanúgy kevetek ki stúdióban, ugyanolyan beállításokkal is drasztikus különbségek lehetnek, így ezeket menet közben kell korrigálni, egységesíteni a keveröpulton, ami nem mindig egyszerü munka, föleg, hogy a fülesben sem úgy hallod vissza a dolgokat, ahogy az élesben szólni fog. Nem olyan egyszerü dolog ám ez, mint ahogy kinéz.. :grin:

zakuroo wrote:
Az emberekrõl tényleg annyit,hogy nagyon sokan voltunk,sok idegennel. Remélem legközelebb ennyire nem leszünk ömlesztve :D

Nem tudom, én örülök neki, hogy ennyire sokan voltunk.. ^^ Odafele pont azt néztük, hogy csak azon a buszon amivel mentünk, többen voltunk akik a Yuk fele mentek, mint összesen a régebbi MPCs partykon. xD én nagyon remélem, hogy marad ez a létszám, söt, merthogy így jóval nagyobb az esély arra, hogy zenekarokat is el lehessen hozni ide a közeljövöben.. ^^

Doll wrote:
JI: Téged Imádunk!^____^ Köszi a News-t meg a Kattun-t! Egyszer még megszeretgetlek érte!^^ Case neked is mindent köszi ami volt, csak most nem emlékszem, h mi volt ami fontos! XDD

az egyik news bigyát én adtam ám a végefele.. =o=! :beee2:

Egyébként pedig: köszönet mindenkinek aki eljött, remélem azért a többség jól érezte magát. Zeneileg a csajos blokkban lehet, hogy relatíve sok volt a kevésbé ismert zene, habár azért ott is volt olyan amit sokan kértek (Kana, exist-trace, stb), az olyasmikkel mint az Aural Vamoire, Anna Tsuchiya, Mika Nakashima, Para Para ez-az, Ayumi, Namie Amuro, Capsule, stb, meg nem hiszem, hogy olyan gond lett volna, hogy nem ismerik elegen.. :grin: Egyébként a következö party (május 9 ugyebár) a tervek szerint sokkal inkább pure jrock/vk lesz, sok-sok oldschool dologgal, amik a régi Marco-s bulikban mentek sokat, meg persze mellé az új cuccok is, nomeg a hide emlékkoncert, stb. Vagyis akinek most sok volt a nem-vk, az ott majd tud böven pótolni. :heart: Fényképekkel lesz még munka böven, de a héten valamikor felpakolom öket. ^^

Talál tárgyak: még a buli közben találtunk egy mobilt (világos, valami kis plüss függövel), ami le lett adva a jegyszedöknél, nem tudom az kié volt és ráakadt-e a gazdája. Az öltözö részben meg ottmaradt egy kis fekete kapucnis pulcsi/kardigán, ha valakinek hiányzik, az szóljon. ^^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 3:42 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Oh, igen, a Capsule - MUZiCért nagyonköszönet. <3
Egyébként én nagyonjóléreztem magam, a társaság szimaptikus volt, a zenék jók (És ha már Ji-chant ennyire szeretik, akkor már szólók én is, hogy azért a lynch. számért nagyonköszönet *0*) voltak, főleg Case tette nagyon oda magát a vége fele, nagyonerős "ereszdelahajamat" feelingje volt a dolgoknak, jó volt na.
JigsawJánossal meg élvezet volt találkozni.
És már nagyon várjuk a Május9-et. o-O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 4:17 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Case: a mobil Anji-é volt, köszöni szépen, megtalálta!

Egyébként én nagyon örülök neki, h sok új emberke is megjelent. Én is hirdettem a nyelvsuliban, ahova járok, valószínűleg többen érkeztek onnan is.
WC-dolgot csak poénból írtam, nem ott szoktam bulizni egyébként :wink:
Csak megállapítottam h ott a legfurább a hangzás miközben az öltözékemet rendezgettem.

Najó...legközelebb feleennyit sem fogok nyafizni, megígérem!
Nekem inkább a gondom az volt h a zene nagy része nem illeszkedett be az én ízlésembe. Lehet, ez az én hibám, ahogy a felzselézett hajú sráccal *bocsi, ha itt vagy a fórumon, a nevekkel mindig bajban vagyok* épp azt beszéltük h az ízlések és pofonokból nekem jutnak a pofonok, mindenki másnak meg nyilván az ízlések! :beaten:
Mona, nagyon örülök h eljöttél te is buliba!!! Mindenkinek köszönöm, akivel beszélgettem, h megnyugtatott, nem alakult ki rólam negatív kép a hátam mögött terjesztett mindenféle áskálódó "terítések" ellenére sem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 4:24 pm 
Forum Addict

Köszi a bulit, én jól éreztem magam nagyon! És tesóm külön megkért, hogy az ő nevében is mondjak köszönetet, mert ő is élvezte nagyon^^

Ja és persze várjuk nagyon a májusit!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 4:31 pm 
Member

Ami minket vonzott az a csocsó asztalok :)
Csocso asztal ForTheWin^^
Amúgy very important köszönöm Ji-nek a mi nevünkben!

ps : ha nem csalt a hallásom, nem volt giru vagy igen?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 09 Sun, 4:33 pm 
Site Admin

Aru-chan wrote:
Case: a mobil Anji-é volt, köszöni szépen, megtalálta!

ohh, jóvanakkor ^^

ryo wrote:
ps : ha nem csalt a hallásom, nem volt giru vagy igen?

volt, de nem sok~

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour