Nah, nemtom hányan kíváncsiak a véleményemre, meg úgy kb. minden le lett már írva, amit el akartam mondani, de azért következzék egy kis - szigorúan építő jellegű - kritika tőlem is
Nagyvonalakban egyetértek azzal, amit Kinoko írt, de mivel a koncerten nem voltam, ezért a demora vetíteném le a mondandót XD
A keverés tényleg nem lett a legjobb, valahogy nekem a hangszerek túlontúl egybefolynak, de megvan a véleményem a magyar hangmérnökökről (
nem pozitív ^^"""), úgyhogy ezen már meg sem lepődök.
A vokál tényleg néhol kiesett a ritmusból - itt a Hikaru által emlegetett szövegproblémához kapcsolódnék -, ugyanakkor a hörgéseknél kb. ilyen ->

fejet vágtam, ha nem tudnám, hogy ez egy nőből jön ki, nem hinném el, szóval riszpekt

(
A hamissággal kapcsolatban pedig csak annyit fűznék hozzá, hogy a "híres" énekesek sem találnak el minden hangot stúdiófelvételeknél, de a keverők/hangmérnökök ezt tudják szoftverrel korrigálni. Mellesleg szerintem annyira nem vészes a dolog
)
A hangszerekre egyesével nem térnék ki, összességében szerintem a célnak egyelőre tökéletesen megfelelnek, de azért egy kis gyakorlás soha nem árt

Jah, és az ikergitárokat tessék kihasználni, ha már vannak ^^
Összességében megintcsak Kinokoval értenék egyet, a kezdetek ígéretesnek tűnnek - még van hova fejlődni, de csak így tovább
Mindazonáltal nem akarok álszent lenni, és mviel nem egy helyen és formában hangoztattam a véleményemet, úgyhogy már csak ezért is leírom: nyilván minden bandának szíve joga, hogy milyen imidzst választ magának, de nálam az, hogy "magyar visual-kei", vagy "német visual-kei", stb. valahogy képzavar. Sőt, még az is, hogy "gaijinkoku-kei". Ez szvsz kb. olyan kérdés, mint az, hogy "Mi az igazi manga?", úgyhogy szigorúan a személyes véleményemet mondom - éppen ezért jöhetnek is a kövek/paradicsomok XDDDD